BİLEZİĞİ VERMEDİ KOCA DAYAĞI YEDİ!

Trabzon’da eşinden istediği bileziği alamayan öfkeli koca, önce eşini dövdü ardından da hakaret ve tehdit savurdu. Genç kadın polise sığındı.

BİLEZİĞİ ALAMAYINCA DÖVDÜ

Trabzon’da karı koca arasında kavga bu sefer bilezik yüzünden çıktı. Bir süredir aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan karı kocanın arasına bilezik girdi. Eşinden bileziğin isteyen M.G. (38) bu işsteğine hayır yanıtı aldı. Eşi M.G.'den hayır yanıtı alınca çılgına dönen öfkeli koca, tartıştığı eşi İ.G.’yi dövdü. Bununlada yetinmeyen öfkeli koca çamaşır askılığını genç kadının başına vurdu. Ardında M.G., eşine önce hakaret etti. ardından tehditler savurdu. 

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Polise sığınan İ.G. eşi tarafından önce dövüldüğünü sonra da hakaret ve tehdit edildiğini ileri sürerek, şikayetçi oldu. M.G. ise hakkındaki iddiaların asılsız olduğunu söyledi. İfadeler alındıktan sonra hazırlana dosya Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.