BİLİM KURULUNU SUÇLADI

Liglerin oynanmasının TFF’nin kendi başına vereceği bir karar olmadığı ileri sürüldü

Uzmanlar, liglerin oynamasının TFF’nin kendi başına vereceği bir karar olmadığı ileri sürerek, Bilim Kurulunu suçladı.

“BU KARAR ORTOPEDİSTLERİ BIRAKILAMAZ”

Ligleri tescil etmeyen, topu TFF’yi atan Bilim Kurulu tüm uzmanlar tarafından tepki görüyor. Son tepki ise Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kemalettin Aydın’dan geldi. Ligleri tescil etmeyen topu TFF’ye atan Bilim Kurulunu suçlayan Prof.Dr. Aydın, “15 futbol federasyonu yöneticisi içinde halk sağlıkçısı, epidemiyolog ve enfeksiyoncusu olmayan, konunun uzağında ortopedist insanların kararına bırakmayı çok doğru bulmuyorum. Şu anki rakamlarla bu doğru olmaz” dedi.

“ÜÇ MASALI ÇAY OCAĞI VE ÇORBACI KAPATTIK”

Anadolu’da salgınla mücadelede üç sandalyeli çay ocağının ve üç masalı çorbacının kamu genelgesiyle kapatıldığını hatırlatan Prof.Dr. Kemalettin Aydın, “Salgınla mücadele o zaman futbolda oynamasın. Bilim kurulu oturur der ki, ‘Ülkeni yeni bir salgında ödeyeceği bedeller olabilir. Bu futbol federasyonun kendi başına vereceği bir karar değildir’ der ve kararını verir. Bayramdan sonraki 7-8 güne bakılır. Veriler ikili rakamlarda ise oturulur karar verilir. Bu çok da ülkenin geleceğini ilgilendiren bir şey değil. Onaylarsın gider. Fransa ve İngiltere onayladı” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TffHalkAydınProfOrtopedist
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.