BİN 283 GÜN OLDU FAİLLERDEN İZ YOK 

Trabzon’un Sürmene ilçesi Balıklı Mahallesi’nde 4 Nisan 2015 tarihinde Fenerbahçe otobüsüne yönelik düzenlenen silahlı saldırı tozlu raflarda kaderine terk edildi. Şüpheli olarak 4 kişini adının yer aldığı fezleke eksikler nedeniyle Sürmene’ye geri iade edildi. Sürmene Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı cinayet büroya göndererek, soruşturmanın derinleştirilmesi ve delil toplanması istendiği öğrenildi. 
POLİS FOTOĞRAF ÇEKMİŞ DELİL TOPLAMIŞ
Çaykur Rizespor maçı dönüşünde Fenerbahçe kafilesine yönelik yapılan saldırını detaylarını vermeye devam ediyoruz. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptıkları çalışmalar gün yüzüne çıktı. Olay yeri ile ilgili hazırlana krokiler, ayak izlerini tespiti ve tüfeğin bulunduğu devran deresi raporlarda yer aldı. Bir arpa boyu yol alınamadığı soruşturmada 4 kişi hakkında fezleke hazırlandığı ve geri iade edildiği belirlenirken, soruşturmayı yürüten polis şefi, ilçe müdürleri, savcı ve hakimin FETÖ’den ihracı akıllardaki soruları halen koruyor. 
YABANCILARIN ADRESLERİ ARAŞTIRILIYOR 
Saldırının üzerinden bin 283 gün geçmesine rağmen, otobüs içerisinde Fenerbahçe kafilesinde yer alan futbolcu, yönetici ve kulüp çalışanlarının ifadesinin alınma işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Soruşturma çerçevesinde yabancı futbolcuların ifadelerinin alınmasında büyük zorluk yaşandığı ileri sürülürken, yurt dışı yazışmalar yapılarak, adresi tespitini belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi. 
POLİS, USLU’YU ZIRHLI ARAÇ DİYE KANDIRMIŞ
Saldırının ardından dönemin Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu’nun, yaşanan olaya büyük tepki gösterdiği ve olay yerinden havalimanına gitmek için zırhlı araç talebinde bulunduğu öğrenildi. Mahmut Uslu ve beraberindekileri zırhlı araç diye çevik kuvvet otobüsüne bindirip olay yerinden uzaklaştırılarak, havalimanına gönderdiği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.