BİR TİM ASKERE 300 BİN TL ÖDÜL

Jandarma Genel Komutanlığı, iki teröristi etkisiz hale getiren jandarma timini 300 Bin TL para ile ödüllendirdi.
ÖDÜLÜ ALDILAR DAĞLARA DÖNDÜLER
İçişleri Bakanlığı, 22 Ağustos 2018 tarihinde 'Aranan Teröristler' listesinde 'Kırmızı Kategori’de başına 4 milyon lira ödül konulan 'Türk Tarık' kod adlı Barış Öner ile 'Sorej K' kod adlı İranlı terörist düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilmişti. İki teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun ayrıntıların ortaya çıkmasın ardından olağanüstü bir başarı gerçekleştiren time ödül verilmesine karar verildi. 300 bin TL para ödülü verilen jandarma timi, etkisiz hale getirilen terörist gruptan geriye kalan iki terörist ve Tunceli üzerinden bölgeye gönderilen üç teröristi etkisiz hala getirmek için yeniden dağa çıktı. Timler dağda bulunan teröristlerin izini sürüyor. 
ÜÇ KATİL ÖLDÜRÜLDÜ BİRİ ARANIYOR 
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son bir yıl içerisinde gerçekleşen operasyonlarla Karadeniz Açılım Grubu üyesi teröristler JOPER ve bölgedeki jandarma timleri tarafından tek tek etkisiz hale getirildi. Özellikle bölgede kış üstlenmesi öncesine sıklaştırılan operasyonlarda,  bir süre önce şehit edilen Eden Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in katili olduğu belirlenen 4 teröristten üçünün öldürüldüğü firardaki Kawa kod adlı İranlı teröristin sağ ele geçirilmesi için hassas davranıldığı ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.