BİR YIL ÖNCE BIÇAKLADI  SONRA VURDU

Trabzon’da girdiği restoranda silahla yaraladığı eski sevgilisini bir yıl önce bıçakladığı ortaya çıktı.

9 KURŞUN GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMIŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde İskenderpaşa Mahallesinde 11 Ekim 2019 tarihinde Ahmet Y. (39) isimli şahıs, iki çocuk annesi S.M. (40) adlı kadını çalıştığı kafeye gitti.  Kafedeki mutfak bölümüne giren Ahmet Y., belinden çıkardığı ruhsatsız silahıyla ayrıldığı iddia edilen eski sevgilisine  ateş etti. Silah sesleri üzerine mutfağa koşan işletme sahibi M.Y. ve çalışan M.K., saldırganı kısa sürede  etkisiz hale getirdi. S.M. adlı kadın kaldırıldığı hastanede tedavi edildi. 9 kurşunun vücuduna giriş çıkış yaptığı belirlenen genç kadın hayata tutunmayı başardı.

SALDIRGAN ŞAKAYETÇİ OLDU

Mutfakta S.M. adlı kadına kurşun yağdıran Ahmet Y. polis tarafından gözaltına alındı. Ahmet Y. eski sevgilisin bazı fotoğraflarını yaymakla kendisini tehdit ettiğini belirterek, “Konuşmak üzere kafeye gittim. Bana bıçak çekti. Korktum ve kendimi korumak için silahımı ateşledim” dedi. Ahmet. Y. işletme sahibinin kendisine yangın tüpüyle vurduğunu belirterek şikayetçi oldu. S.M. ise Ahmet Y. ile kıskançlık yüzünden sık sık kavga ettiklerini belirterek, “Olay günü silahını çekerek bana ateş etti. Kendisinden şikayetçiyim” dedi. Tarafların ifadesinin alınmasının ardından soruşturmayı tamamlayan savcı, işletme sahibinin saldırgana mutfak tüpüyle vurmadığını tespit etti.

ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN DAVA

Ahmet Y. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan hapis isteyen savcı, şikayet üzerine hazırladığı iddianamede işletme sahibi M.Y. ve işyeri çalışanı M.K. hakkında yaralama suçundan şüpheli olarak isimlerine yer verdi. Savcı hazırladığı iddianamede, M.Y. ve M.K.’nın meşru müdafaa hakkını kullandığı belirterek, yargılama yapacak mahkemeden ceza verilmemesini istedi. Bu arada kıskançlık yüzünden S.M. ile sık sık kavga ettiği belirlenen Ahmet Y.’nin yaklaşık bir yıl önce genç kadını bıçakladığı ortaya çıktı.

CEZAEVİNDEN HAKİME MEKTUP YAZDI

Cezaevinden tutukluluk haline üç sayfadan oluşan bir mektupla itiraz eden ve af dileyen Ahmet Y., sevgilisi S.M.’nin kendisini maddi ve manevi olarak kullandığını anlattı. Pişmanlık duyduğunu belirten Ahmet Y. öldürme kastının olmadığını aksi takdirde S.M.’nin evinin yedek anahtarının kendisinde olduğunu ileri sürerek, gidip evinde öldürebileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.