BORCUNU ÖDEDİN Mİ TOSUN?

Üç kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirseniz, sizi o aradaki 2 kuruş için satar… İşte bizim tosunda böyle bir karaktere sahip. Satmadığı kimse kalmadı, etrafında. Yine bağını çözmüş nemalanmak için sığındığı kapılarda aradım, buldum. Arkamdan konuşuyormuş bende sırları var diyormuş. Bilmiyor ki, sır dediği şeyleri ben insanların yüzüne söyleyeli, çok oldu… Senin gibi arkadan küfür ve hakaret edecek kadar aşağılık biri miyim? Bak sahibinle beraber arkasından küfür ettiğiniz hıyara 3 gün önce haddini bildirdim. Bitti mi, bitmedi. Yeni başladım. Ama sizi de sevindirmeyeceğim. Aynı karakterden konuşuyorsunuz, çünkü.

Neyse gelelim konumuza… Geçen hafta ne demiştik, kimlere çağrı yapmıştık.

Mezarda kardeşlerinden kaçan tosun için 40 yıllık arkadaşları aradı. Anlatılanları yazmaya utanıyorum. Bu top oynarken çok ahlaksızmış. Ahlaksız olduğu çalıştığı kurumda Recep’ten yediği küfürle biliniyor zaten.Tosunun 3-5 kuruşa tamah ettiğini hemen herkes biliyor. Son olarak bu tosun bir yakını aracılığıyla eski futbolcunun birinden bin TL borç almış. Tabi ki, ödememiş. Niye ödesin ki, omurgasız. Şimdilerde bunlar küs. Tosun küsünce parayı ödemekten kurtuluyor, tabi. Bu ilk mi, değil. Kaç kişiye takmış, ben bir kalemde 10 kişi sayarım. Çalıştığı kurumlardaki insanlara iftira atabilecek kadar karaktersiz olan tosunun her şeyini yazmıyorum. Yazarsam ne olacağını tahmin ediyorum.

Tosunu sırtında taşıyanları nasıl sattığına mahkeme salonunda şahit oldum. Yıllarca sırt sırta verdiği arkadaşına mührü vurdu, itibarsızlaştırdı. Sırf 500 TL maaş alabilmek için. Kapağı o kuruma atabilmek için bunu yaptı. Hedef aslında büyük ama belli etmiyor. Bende saklı mesajları var. Kurumun sahibine yapılan şikayetlerin altında kendisi var. Gözü o koltukta. Mahkemede yaptığı ile tarihe geçirdiği o şahsiyeti herkes biliyor. Şimdi bir çağrımda sayın Mehmet Ali Yılmaz'a olacak.Sayın Bakanım; bu tosunun sizle olan mahkemesinde beni tanık gösteririseniz, nasıl menfaat temine ettiğini, kurumu çıkarları için kullanıp görevini nasıl kötüye kullandığını seve seve anlatırım. Kimden araç aldığını hala ne yüzle bindiğini söylerim. Herkes böylece kimin şerefli olduğunu anlar.

Bugün ki son konumuz, tosunun hangi okulu bitirdiği. Bir yerde üniversite mezunu olduğunu beyan ediyor. Neden yalan konuştuğunu merak ettim. Kendisinin açıklamasını bekliyorum. Ya ortaokul mezunu olmak suç değil ki... Bak tosunum sana yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bugünlerde yalama olmuşsun. Dün vuruyordun bugün belediyeye yalanıyorsun. Aslında ben olsam seni paradan ip yapar kapıya bağlarım. Trabzon'a ibret olsun diye. Çünkü sen buna müsaitsin. Masanın üzerinde ne olduğunu soran hep sensin.Hiç merak etme sıra sahibine de gelecek, göreceğiz kim şerefli, kim şerefsiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105