"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Trabzon’da 5 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan M.T.’nin babası K.T. önce oğlunu cezaevinde ziyaret etti, ardından da savcılığa müracaat ederek, can güvenliğini olmadığını ileri sürdü.
İHMAL OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILACAK 
Trabzon’da cinsel istismar suçunu işlediği iddia edilen şüphelinin önce serbest bırakıldığı ardından da yeniden yakalanarak tutuklanması üzerine hareket geçen Adalet Bakanlığı, olayda her hangi bir ihmal olup olmadığının belirlenmesi için inceleme başlattı.  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HSK Başkanı sıfatıyla, Trabzon'da bir çocuğu taciz eden şüpheliyi serbest bırakan daha sonra tutuklanmasını sağlayan savcı hakkında inceleme izni verdi.  
MÜFETTİŞLERİN KARARI KURULA GELECEK
 HSK 1. Dairesi'nin teklifi üzerine, iddiaları değerlendiren Kurul, savcı hakkında soruşturma izni isteyen yazıyı HSK Başkanı Abdulhamit Gül'e sundu. Gül, inceleme başlatılması ile ilgili 'olur' verdi. HSK, konuyla ilgili iddiaları araştırması için müfettiş görevlendirecek. Kurul, müfettişten gelecek inceleme raporu doğrultusunda karar vereceği belirtildi.
TEHDİTLER ALAN BABA ADLİYEYE SIĞINDI 
Çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan M.T.’nin babası K.T. önce oğlunu cezaevinde ziyaret etti, ardından da savcılığa müracaat ederek, can güvenliğinin olmadığını ileri sürdü. İki savcı ile görüşen baba K.T., oğlunun sosyal medya hesabının kapatılmasını talep etti. Çaresiz baba K.T., insanların kendilerine oğlunun sosyal medya hesabı üzerinden tehdit ettiğini ileri sürerek, koruma talebinde bulunduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105