CAN KAYBIMIZ 217’YE ULAŞTI

Kovid-19’a bağlı ölüm rakamları 200’ü aştı, salgın dalga dalga yayılarak büyüyor

217 CAN KAYBIMIZ VAR

Trabzon’da salgının önüne geçmek için alınan tedbirler yeterli olmuyor. Bulaş riskine aldırış etmeyenler çarşı ve pazara inerek, hastalığı yaymaya devam ediyor. Trabzon’da yasakları ihlal edip kalabalıklara girdikçe hasta ve ölü sayısındaki artışın önüne geçilemiyor. Trabzon’daki hastanelerde 200’e yakın kişi koronavirüs tedavisi görürken, bini aşkın hastanın ise evlerinde kontrol altında tutulduğu ileri sürüldü. Hastanelerin yoğun bakım ünitesindeki hasta sayısının 30’a ulaştığı Trabzon’da, koronavirüsü bağlı ölümlerin ise 217’yi bulduğu öğrenildi.

TEST SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ

Trabzon’da şimdiye kadar hasta sayısının 10 bine ulaştığı, test sayısının ise 100 bini geçtiği belirtildi. Hastanelerde tedavi görüp durumu iyi olanların tedavilerine evlerinde devam edilirken, 14 gün tedavi altında tutulduktan sonra iyileştiği için takibi bırakılan hasta sayısının 2 bini geçtiği belirtildi. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi altında tutulan hasta sayısında artış yaşandığı açıklandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105