Cefa çekmeden  Sefa sürülmez!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulüpte uzunca bir sürenin daha cefa yılı olacağını söyledi. Dövizdeki dalgalanmanın ve gelirlerin büyük kısmının TL olması nedeniyle borç yüklerinin yüzde 30 arttığının altını çizen Ağaoğlu, “Bütün spor kulüpleri gibi biz de zor bir süreçten geçiyoruz. Gelirlerimizin uzun süre temlikli olması bizim en büyük dezavantajımız. O nedenle cefayı çekmeye devam edeceğiz. Sefaya ulaşmamız için en az 5 yıla ihtiyacımız var” diye konuştu.

Ağaoğlu, görevde oldukları süre içerisinde Trabzonspor’a gönül verenlerin destekleri ile bazı sorunları aşabildiklerini de belirtirken, “Trabzonspor dertlerinden kurtulmuş durumda değil. Biz sadece günlük sorunları aşabildik. Çünkü bugünkü ekonomik yapıda sadece biz değil bütün kulüpler kullandıkları kredilerin faizlerini bile ödeyemez duruma geldi. O nedenle böyle bir süreçte camianın desteği çok önemli. Camia önden gidip takımın yolunu açtığı sürece sorunları aşmakta o kadar daha güçlü oluruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.