CESUR YÜREKLİ KADIN YOMRA'NIN YILDIZI OLDU

TÜLAY ADANUR KENDİNDEN EMİN YÜRÜYOR

AK Parti'de ve Yomra’da şu günlerde en çok konuşulan isimlerinden biri İnşaat Mühendisi Tülay Adanur... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasette her 4 kişiden 1’i kadın olacak” söylemi üzerine  2009 Yerel seçimlerinde Yomra’dan İl Genel Meclisi aday adayı oldu.  2011 yılında Zeki Kavanoz’un Merkez İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde İlçe Yönetim Kurulunda Yerel Yönetimler Başkanlığı yaptı. 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Yomra Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Ancak AK Parti, Eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu aday gösterdi. Kendisi de AK Parti Yomra Belediye Meclis Üyesi seçildi.Hem partisi hem de Yomra için doğru olan neyse o doğrultuda karar veren bir isim oldu. Kendinden emin bir şekilde yoluna devam ediyor. Haklı adımlar attığını tüm şehir gördü. AK Parti'nin özellikle kadınlar için hazırladığı tüm programlarda yer alan Adanur, 'Yomra için bir hayalim var' diyerek çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Gelecek dönemde de Yomra Belediye Başkanlığı için en güçlü isimlerden biri olarak gösteriliyor.  Edindiği tecrübe onu bir adım öne çıkarıyor. Yolu açık olsun...

TEKİN ATAY SESLENDİRME YÖNETMENİ OLDU

Gazeteci Tekin Atay seslendirme yönetmeni oldu. Yönetmen Varol Uzlu'nun son fiilminde görev alan Tekin Atay, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in sosyal medya üzerinden yaptığı bazı paylaşımları seslendirmeye başladı. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde seslendirme yapan Atay'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

FİZİK ÖĞRETMENİ KİMDEN ÖZÜR BEKLİYOR

Trabzon'da bir öğrencinin şakası ile dün Türkiye ayağa kalktı. Tevfik Serdar Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmen Osman Bayrak’ın hesabından yapılmış gibi gösterilen bir paylaşım kısa sürede dağıldı.Bir çok kesim bu paylaşımın üzerine atladı, sormadan araştırmadan. Suç duyurusu oldu, Ankara'ya taşındı. Türkiye ayağa kalktı konu TBMM kürsüsüne taşındı. Sonunda olayı bir öğrencinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Öğrenci özür diledi. Şimdi özür dilemesi gerekenler var. Onlardan da bakalım bu davranış gelecek mi? Sosyal medyaya fazla inanmamak lazım. Aceleci olmamak gerekir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105