CEZAEVİNDE  İNTİHAR ETTİ

Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesi’nde bir zincir market bahçesinde Berhan Danışmaz’ı öldüren Umut Al’ı yaralayan Recep Alpak, koronavirüs tedbirleri kapsamında cezaevinde kaldığı koğuşun tuvalet penceresine kendini astı.

GECE YARISI İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI

Trabzon’da bir kişiyi öldüren bir kişiyi de yaralayan katil, cezaevinde canını kıydı. Recep Alpak, 14 Haziran gecesi Tanjant Yolu üzerinde bulunan zincir marketin çöpünden sebze ve meyve alırken yanına gelen Berhan Danışmaz ve Umut Al ile tartışmaya başladı. Tartışma üzerine dayak yediğini ileri süren Recep Alpak, iki kişiyi bıçakla yaraladı. Yaralılardan Berhan Danışmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, sol kalçasından yaralana Umut Al ise tedavini ardından taburcu edildi. Bekçiler tarafından yakalanan Recep Alpak, cinayet büro amirliği ekiplerine teslim edildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan Recep Alpak çöpten temiz meyve ve sebzeleri toplandığını belirterek, “Beni dövdüler, bende kendimi korudum” demişti.

KOĞUŞUNDA DÜN KENDİNİ ASTI

Sorgunun ardından tutuklanan Recep Alpak, Bahçecik E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna gönderildi. Recep Alpak, dün akşam saatlerinde kaldığı koğuşun  tuvaletinde kendini iple çamayır ipiyle tuvalet camına astı. Aynı koğuşta bulunan bir başka mahkum, uzun süredir tuvalette olan Recep Aylpak'tan ses gelmemis üzerine tuvaletin kapısını açınca Alpak'ın pencere camına asılı cesediyle karşılaştı. Cesedi bulan mahkum infaz koruma memurlarından yardım istedi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Alpak’ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.