CHP’yi bastılar başkanı dövdüler

CHP Yomra İlçe Başkanlığı’nı basan il yönetiminde görevli N.D. ve B.T. adlı iki kişi, ilçe başkanı İnci Atasoy’u tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Yerlerde sürüklenen ilçe başkanı Atasoy’u dövenler, ellerini kollarını sallayarak ilçe binasından çıkıp gitti. Saldırının ardından doktor raporu alan ilçe başkanının, genel merkez tarafından aranarak şikâyetçi olmaması yönünde ikna edildiği ileri sürüldü. 

CHP’DE SULAR DURULMAK BİLMİYOR

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Yomra İlçe Bakanı İnci Atasoy ve yönetimini görevden almıştı. Bunun üzerine devreye giren CHP Genel Merkezi harekete geçti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi, Atasoy’u görevine tekrar iade edildi. Bunu hazmedemeyen il yönetiminin iki kişiyi görevlendirerek ilçeye gönderdiği iddia edildi.CHP Yomra İlçe Başkanlığı’nı basan il yönetiminde görevli N.D. ve B.T. adlı iki kişi, ilçe başkanı İnci Atasoy’u tekme tokat dövdüğü iddia edildi. CHP İl Başkanı Güzide Uzun’un yaşanan saldırıdan haberdar olduğu ileri sürüldü.

İMZA ATMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN DARP EDİLDİ

CHP Trabzon İl Başkanı Uzun, Yomra İlçe Bakanı İnci Atasoy ve yönetimini bir süre önce görevden almıştı. İl başkanlığı yarışında kendisine oy vermediği için görevden aldığı ilçe başkanına genel merkez sahip çıktı. Harekete geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Mehmet Akif Hamzaçebi, Atasoy’a görevinin tekrar iade edilmesini sağladı. Fakat bir süre sonra Atasoy, İl Başkanı Güzide Uzun tarafından yeniden görevden alındı.

İKİ İL YÖNETİCİSİ CHP İLÇE BİNASINA GİTTİ

CHP’li yöneticiler kayyum atandığı için Atasoy’dan ilçe binasını boşaltmasını istedi. CHP ilçe binasına giden N.D. ve B.T. adlı iki yönetici, burada ilçe başkanına kayyum kağıdına zorla imza attırmak istedi. İmza atmayı reddeden ve devir teslim töreni istediği ileri sürülen ilçe başkanı ile yöneticiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki yönetici ilçe başkanını darp ederek binadan ayrıldığı iddia edildi.

İMDAT ÇIĞLIKLARINI AK PARTİLİLER DUYDU

Yerlerde sürüklenen ilçe başkanının imdat çığlıklarını önce AK Partililer duydu. İnci Atasoy, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan Atasoy, şikâyette bulunmak istediği sırada genel merkezden arandığı ve şikâyetinden vazgeçirildiği ileri sürüldü.  Bu arada Atasoy ve beraberindeki 12 kişinin saldıranlar hakkında tutanak tuttuğu ve genel merkeze gönderdiği öğrenildi.

DARP İDDİALARINI YALANLADILAR

CHP’li yöneticiler haklarındaki iddiaları yalanlandı. B.T. “Biz kararı tebliğ etmek için Yomra İlçe Başkanlığına gittik. Klavye ve bilgisayar ekranını duvara çarptı. Sonra üzerimize fırlatıp ‘çıkıp buradan’ diye bağırdı. Kendisinden geçti. Daha sonra biz hiçbir müdahalede bulunmadan ilçe binasından çıktık. Darp falan yok. Biz hakarete uğradık. Saldırıya uğradık” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonChpGenel Merkez
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.