Cinayetin nedeni 3 ay önceki kavga

Cinayetin nedeni 3 ay önceki kavga

 Trabzon'un Akçaabat ilçesi Nefsipulathane Mahallesi’nde 10 Haziran tarihinde işlenen cinayetin üç ay önceki kavga nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. 

BİRLİKTE ALKOL ALDILAR

Akçaabat’taki balıkçı barınaklarının arka kısmında alkol aldıkları sırada yaşanan tartışmada yok yere cinayet işlendi. Yakın arkadaş olan O.T., S.S. ve Ş.K. birlikte alkol aldıkları sırada yanlarına Mecnun C. ve Y.C.B. geldi. 5 genç bir süre birlikte alkol aldılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde üç ay önce kavga ettiği belirlenen 21 yaşındaki S.S. ile Mecnun C. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce iddiaya göre Mecnun C.,  silahını çekerek S.S.’nin kafasına dayadı. S.S. silahı almak isterken ikili arasında boğuşma çıktı ve silah patladı.

YARAYA TAMPON YAPTILAR

Patlayan silahtan çıkan kurşun Mecnun C.’nin karnına isabet etti. Olay yerinde bulunanlar üzerlerinden çıkardıkları atletle Mecnun C.’nin yaralandığı bölgeye tampon yapmaya başladılar.  S.S. silahı barınaklarda bulunan ve olay yerine gelen A.B.’den saklamasını istedi. Arkadaşları tarafından hastaneyle kaldırılan Mecnun C. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS SİLAHI BULDU

Yaşanan olayın ardından bölgeye ulaşan polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkarak S.S. ve A.B.’yi gözaltına aldı. Mecnun C.’nin silahını çekerek kafasına dayadığını belirten S.S., “Kendimi korumak için ayağa kalktım ve silahı almaya çalıştı. Bu sırada silah patladı ve Mecnun sağ karın bölgesinden vuruldu. Silahı A. adlı kişiye vererek saklamasını istedim.” dedi. A.B.’nin ise silahı kayıkların yanındaki malzemeler arasına sakladığını belirterek, “Olay yerine gelen polislere teslim ettim” dediği öğrenildi.

SİLAH KURUSIKIDAN BOZMA

Silahın kuru sıkıdan bozma olduğu ortaya çıkarken, iki şüpheli adliyeye çıkarıldı. S.S. adam öldürme ve yasak silah suçundan tutuklanırken, suç delillerini gizlediği iddia edilen A.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatCinayetKuru Sıkı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.