Cinayetin Sırrı Sorguda Çıktı

Eniştesini öldüren cinayet şüphelisi, polis sorgusunda yaşananları anlattı

Trabzon’da halası Z.B.’nin eşi Osman Bulut’u 18 Mayıs 2020 tarihinde öldüren cinayetin şüphelisi M.A., polise teslim oldu. Cinayet şüphesinin sorguda anlattıkları tüyleri diken diken etti.

AİLESİYLE VEDALAŞTI, ADALETE TESLİM OLDU

Trabzon’un Ortahisar ilçesi 3 nolu Erdoğdu Mahallesi’nde meydana gelen öldürme olayında M.A. isimli şahıs tartıştığı eniştesi Osman Bulut’u silahla vurup olay yerinden kaçmıştı. Yaralanan Osman Bulut kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetin ardından kaçan M.A. ailesi ile vedalaştıktan polis merkezine giderek adalete teslim oldu. Gözaltına alınan M.A. cinayet masası ekipleri tarafından gerçekleştirilen sorguda eniştesini nasıl öldürdüğünü anlattı. Kızına yönelik taciz olaylarından bahseden M.A. eniştesinin kendisine hakaret ve küfür ettiğini belirterek, pişmanlık duyduğunu, böyle olmasını istemediğini söyledi.

SİLAH ÇEKEN ENİŞTENİN ELİNDEN SİLAHI ALMIŞ

Cinayet masası ekipleri tarafından sorgulanan M.A. yaşadıklarını anlattı. Osman Bulut’un kızını taciz ettiğini öğrendikten sonra evine gittiğin belirten M.A., “Kendisine sordum. Küfür etmeye başladı. Bende küfür ettim. Sonra vestiyere yöneldi ve silahı aldım. Boğuştuk silahı alıp ayaklarına ateş ettim. Sonra evden çıktım. Öldüğünü duyunca şaşırdım. Amacım öldürmek değildi. Ölümcül yerlerine ateş etmedim. Silahın Osman Bulut’a ait olduğunu herkes bilir” dediği öğrenildi. Eniştesinin oğlunun kendisiyle çalıştığını belirten M.A.’nın bir süre önce eniştesini ve halasını günlerce evinde misafir ettiği ortaya çıktı.

ENİŞTEYE AİT OLDUĞU İDİDA EDİLEN SİLAH POLİSTE

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Masası ekipleri tarafından ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen M.A. sorgusunun ardından tutuklama talebi ile nöbetçi hakimliğe gönderildi. Arkadaşları arasında F. olarak tanınan M.A., nöbetçi hakim tarafından adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Bu arada M.A., olayda kullandığı ve eniştesine ait olduğunu ileri sürdüğü silahı polise teslim etti.

Anahtar Kelimeler:
HalaAsayişSilahErdoğdu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.