CÜZDANA SIKIŞAN BEYİNLER

Dolar ve Altın’ın yükselmesini dört gözle bekleyenler;
Bu ülkenin kaderi midir bilmiyorum ancak Allah haine fırsat vermesin diyorum.
Üzücü olan işlerin kötü gitmesini arzu eden kriptoların çok olması. 
Eleştiri ile sevinç naralarını karıştırmayalım. Eleştiri olur, olmalı da, ancak eleştireyim derken yıkmak, halkı umutsuzlağa gark etmekse amacınız bunu asla başaramayacaksınız. 
Uluslararası yatırım bankası Nordea'nin baş stratejisti Andreas Larsen: “Erdoğan merkez bankasını yönettiği sürece asla Türk lirası lehine yatırım yapmayacağız" diyor. İngiltere'nin neyine ülkemde ki dolar kuru yada yönetim şekli. Burada ki mesaj net; merkez bankanızı biz yönetmezsek size gereken cezayı veririz. İçerideki işbirlikçileri harekete geçiririz. 
Bizim yönetimsel hatalarımız yok mu? Elbette var. Ancak bu sorunu biz kendi içimizde çözecek kadar güçlüyüz. 
Daha Çanakkale Zaferini yeni kutladık. Oradaki ruhu anlayamayan, Türk Milleti'ni tanımayan çift kimlikliler var. İşte ülkemiz ne çektiyse, Ben Türküm diyen Sebataycılardan, Kürdüm diyen “Ermenilerden”, Aleviyim diyen “Ateistlerden” ve Müslümanım diyen “Münafıklardan” çekti, çekiyor.
Piyasa tekrar oturur, dolar yerine gelir ancak bu andavalların beklentisi hiç bitmez.
Türk Milleti’nin yaratıcı zekası, girişimci ruhu, zihinsel aklı, üretimsel düşüncesi vasatın altı eğitim sistemleriyle yok edildi. Katma değer değil ideoloji üreten bir eğitim sistemimiz var. Fulbriht’a dayanan bir sistem bu ve maalesef hala düzeltemedik bu sistemi.
Ne yaparsak yapalım bu sistem değişmedikçe, sürü psikolojisi ile hareket eden, hakım diyene b..kum diyen müsveddelerde tükenmeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol Karabuluta 3 yıl önce

ağzına yüreğine sağlık kardeşim

Avatar
Alya 3 yıl önce

Ülkemizin satılık beyinleri ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Tebrikler...

Avatar
Necat Demir 3 yıl önce

Yüreğine sağlık asil insan güzel kardeşim

Avatar
ahmet selimoğlu 3 yıl önce

Kaç kişi yazdıklarınızı anlayacak?
Bu ülkede milli şuur kaldı mı ki yazdıklarınızı anlasınlar. Dolar fırladıkça yeni çeriler gibi bağıran istemezükçülere laf anlatamazsın üstad.

banner63

banner105