DAMDA ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Kendisini döven erkeği eline geçirdiği bıçakla önce kovaladı, sonra bıçakladı

DAMDA ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Trabzon’da her geçen gün bir skandalın yaşandığı balıkçı barınaklarında yeni bir olayın yaşandığı öğrenildi. Sabaha karşı alkollü olduğu ileri sürülen iki kişi arasında çıkan kavga bıçaklama olayı yaşanmasının ardından son buldu.  

DAMLAR BALIKÇILARA VERİLMELİ

Trabzon’da balıkçılar için yapılan barınakların balıkçıların elinden çıktığını her seferinde duyurmuştuk. Balıkçı barınağı almak isteyen balıkçılara ya dam verilmedi, ya da damları alan balıkçılar, fazla parayı görünce tercihlerini satmaktan yana kullandı. Yıllardır Trabzon’da dam tartışması sürerken, damlarda yaşananlar bir bir gün yüzünü çıkmaya başladı. Damlar sahte alkol üretilen,  ev gibi kullanılan ve alkollü mekana dönüştüren yerler oldu.

BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Trabzon’da gece evine gittiği genç kız kapıyı açmadı. Genç kız, saat 02.30’da arkadaşı B.İ. ile konuşmak üzere eski erkek arkadaşı M.T.’nin sahibi olduğu balıkçu damına gitti. F.Ş., burada tartıştığı B.İ.’den ard arda tokat yedi. F.Ş., kendisini döven B.İ.’yi eline geçirdiği bıçakla önce kovaladı sonra bıçakladı. Bıçakladığı B.İ.’den dayak yiyen genç kızın çığlıklarına herkes kulak tıkadı. Karakola götürülen F.Ş. kendisinin ve B.İ.’nin alkolü olduğunu belirterek şikayetçi olmadığını ve yaptığından pişman olduğunu söyledi. B.İ. ise F.Ş.’yi dövmediğini belirterek, “Davacı ve şikayetçi değilim” dedi.

İDDİANAME MAHKEYE GÖNDERİLDİ

Tarafların ifadesinin alınmasını ardından dosya savcılığa gönderildi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, F.Ş. hakkında basit yaralama suçundan dava açtı. Savcı, F.Ş.’nin TCK 865/2 ve 86/3-e maddesine göre 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis istedi. Savcı bu arada taraflar hakkında tehdit ve hakaret suçundan takipsizlik kararı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.