DEFİNECİLERİ POLİS ENSELEDİ

Şehrin göbeğinde izinsiz kazı yapan 4 kişi polis tarafından suçüstü yakaladı

Trabzon’da şehrin göbeğinde izinsiz kazı yapan 4 kişiyi polis suçüstü yakaladı.  Tarihi eser aradığı ortaya çıkan 4 kişiyle birlikte ele geçirilen malzemelere el konuldu.

İHBAR ALAN POLİS BASKIN YAPTI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, SİT alanında izinsiz kazı yapılarak define arandığı yönünde bir ihbar aldı. İhbarın ardından harekete geçen kaçakçılık şubesi ekipleri, kendilerine bildirilen adrese yaptıkları baskında S.K., M.Ş., İ.E. ve Y.T. adlı 4 kişiyi suçüstü yakaladı. SİT alanı içersinde bulunan boş ikamette izinsiz ve kaçak kazı yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

MALZEMELERLE BİRLİKTE ELE GEÇİRİLDİLER

Ortahisar İlçesi’nde bulunan Sarıkayat sokakta izinsiz kazı yaptığı tespit edilen ve sorgulanan 4 şüpheli ile birlikte 1 adet balyoz, 1 adet çekiç, 1 adet kafa lambası, 1 adet seyyar uzatma kablosu, 1 adet süpürge, 1 adet hızar, 1 adet su motoru ve 2 adet kazma ele geçirildi. KOM ekipleri tarafından ifadesi alınan şüpheliler daha sonra serbest bırakıldı. Defineciler hakkındaki soruşturma tüm hızıyla sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105