DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Trabzon’da yaklaşık iki ay önce geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alına İlayda Kaim tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kız dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAZADA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesinde 61 VR 232 plakalı bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yaklaşık 10 metre yükseklikten uçtu. Olayda araç sürücüsü B.B. ve yolcular Ö.Ü ile İ.K. yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri, Polis ekipleri ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Olay sonrası vatandaşlar tarafından bir kişi araçtan çıkarılırken iki kişi de ekipler tarafından çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

VEKİL CORA ACILARI PAYLAŞTI

Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden İlayda Kaim’den acı haber geldi. Hayatını kaybeden genç kız, Vakfıkebir’in Ballı Mahallesinde dün kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, genç kızın babası Veysel Kaim’e başsağlığı dileğinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenay Yeni 4 yıl önce

O bizim kuzumuzdu o bizim canımızdı yıktı bizi nasıl olur nasıl aklımız almıyor Rabbim maknını cennet eylesin Allah taksiratını af eylesin Allah ailesine sabır versin biz hakkımızı ona helal ettik inşAllah oda bize hakkını helal eder Seni çok Seviyoruz kuzum yenge gülü

Avatar
Canım 4 yıl önce

Çok iyi bir kız çocuğuydu çok çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum

banner63

banner105