DÜĞÜN İÇİN GELDİ  PARASINI KAPTIRDI

Trabzon’da bir gecelik kaçamak yapmak isteyen genç adam, evine gittiği transseksüel tarafından elektroşok cihazıyla soyuldu.
DÜĞÜN BAHANESİYLE GELDİ 
İzmir’den Trabzon’a bir yakını düğüne katılmak için gelen S.K. adlı kişi yemek yedikten sonra kaçamak yapmak üzere harekete geçti. Sosyal medya üzerinden arayışa giren S.K., Trabzon eskort adlı sitede Sanem adlı kişiyle tanıştı. Telefonunu aldığı Sanem adlı takma kadın Y. A. ile görüştü. S.K., 150 TL karşılığında anlaştığı Y.A.’nın Erdoğdu Mahallesi’ndeki evine gitti. Eve giren genç adam S.K., Y.A. adlı kişinin transseksüel olduğunu anladı. Bunu üzerine evden çıkmak istedi. Kapıyı kapatan ve yolunu kesen Y.A., elektro şok cihazını eline aldı ve S.K.’dan 350 TL istedi.  
PARAYI VERDİ, EVDEN ÇIKTI 
Korkan S.K. cebindeki 330 TL’yi Y.A.’ya verdikten sonra evden çıktı. Polis merkezine giden S.K. parasının zorla alındığını İzmir’e dönecek parasının kalmadığını ileri sürerek şikayetçi oldu. S.K. “150 TL karşılığında anlaştık. 350 TL istedi. Bende itiraz ettim. Elektro şok cihazıyla beni tehdit etti ve bütün paramı aldı” dedi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.A., “Trans olduğumu anlayınca  paramı vermek istemedi. Bende tüm gece için 350 TL karşılığında anlaşmıştım.  Paramı aldım. Sonra evden çıkıp gitti” dedi. 
SAVCI, HAPSİNİ TALEP ETTİ 
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında konutta geceleyin silahlı yağma suçundan yargılanmasına karar verildi. Savcı, 10 yıldan 15 yıla kadar hapsini talep ettiği iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.