DURSUN AMCA  NEDEN ÖLDÜ?

Kalça kırığı ameliyat olduktan sonda sol dizini kırık olduğu ortaya çıkan 68 yaşındaki Dursun Karakuş, ikinci ameliyatın ardından hayatını kaybetti. Yaşlı adamın kızı, babasının sol dizinin nerede ve nasıl kırıldığının belirlenmesi için suç duyurusunda bulundu.

EVDE TUVALETE GİDERKEN DÜŞMÜŞ

Trabzon’un 1 Nolu Bostancı Mahallesindeki tuvalete giderken dengesini kaybederek düşen ve kalçasını kıran 68 yaşındaki Dursun Karakuş yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde kalça kırığı olduğu belirlenen Karakuş ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yaşlı adam yoğun bakım ünitesine alındı. Hastaneye ziyarete giderek babasını ziyaret eden Gül Karakuş, babasının sol dizinde çökme olduğu gördü. Doktorlara babasının dizindeki çökmeyi soran genç kadın, ‘Bilmiyoruz’ cevabı aldı. Yapılan tetkikler sonucu yaşlı adamın dizinin kırık olduğu ortaya çıktı.  

İKİNCİ AMELİYATI KALDIRAMADI

Doktorlar, ailenin izni ile ikinci ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyattan çıkan Dursun Karakuş, komaya girdi. Yoğum bakım ünitesinde geçen bir hafta sonra hayatını kaybeden Dursun Karakuş, Sürmene’de toprağa verildi. Dursun karakuş’un kızı Gül Karakuş, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, suç duyurusunda bulundu.

HASTANEDE YAŞANANLARI ANLATTI

Gül Karakuş, “Babamın birçok hastalığı vardı. Hastaneye getirdik, bize ‘Kalça kırığı var’ dediler. Başka bir şeyi yoktu. Ziyaret sırasında sol dizindeki çökme olduğu gördüm. Ne olduğunu sordum. Doktor cevap veremediler. Kırık olsa bize söylerlerdi. Sedyeden mi düşürdüler, bilmiyoruz. Yatakta yatan adamın dizi nasıl kırılır. Hastaneye girişte sağlam olan bacağı yatakta nasıl kırıldı? Babam ikinci ameliyatı kaldıramadı” dedi. Savcılık, YÖK kanununa göre soruşturma için dosyayı KTÜ’ye gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105