ELDEKİ BARUT İZİ KATİLİ ELE VERECEK

Öldürüldükten sonra yakılan Soner taşkın katili kim?

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde Soner Taşkın, akrabası Ö.T., ve N.A. adlı üç arkadaşı ile buluşarak özel araçla gezintiye çıktı. Bir süre sonra jandarmaya Soner Taşkın’ın tabancayla başından vurularak öldürüldüğü ve aracının ateşe verildiği yönünde iki ayrı ihbar galdı. Harekete geçen jandarma ekipleri, Soner Taşkın’ın cesedini yakılan araçta buldu. Kısa bir süre sonra ihbarı yapan Ö.T. ve N.A. adlı iki arkadaş gözaltına alındı.

YAŞANALARI ANLATIP BİRBİRİNİ SUÇLADILAR

Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorgulanan Ö.T. ve N.A., yaşananları anlattı ve birbirini suçladı. Şüphelilerden Ö.T. sorguda, Soner Taşkın’ın N.A.’nın öldürdüğünü ileri sürerek, kaçtıktan sonra dere kenarında elini yüzünü yıkadığını belirterek, yakınının kendisini gelip aldığı söyledi.. N.A. ise Soner Taşkın'ı Ö.T.'nün öldürdüğünü ileri sürerek, olay yerinden kaçtıktan sonra bir eve sığındığını ve evden jandarmayı aradıını anlatmıştı.

DELİLLER TOPLANDI ANKARA GÖNDERİLDİ

İki cinayet şüphelisini ellerinden alınan swap örneklerinin yanı sıra olay yerinde ele gecen ve delil olarak değerlendirilen malzemelerde Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı’nda incelemeye alındı. Silahı kimin ateşlediğinin belirlenmesi için delil üzerinde araştırma yapacak olan kriminal ekipleri, özellikle eldeki barut izinin katili ele vereceği ileri sürülüyor. Uzmanlar, Ö.T.’nin elini yıkadığını, N.A.’nın ise elinde alınan swap örneklerinin önemli olduğunu belirterek, N.A.’nın elindeki örneklerin cinayeti aydınlatacağını ve katili ele vereceği belirtiliyor.  

Anahtar Kelimeler:
AnlattıOlayMahalle
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105