GÖZYAŞINA BOĞULDU ALLAH’TAN AF DİLEDİ

Oğlunu öldüren emekli albayın eşinive  kzını tesadüfler kurtarmış
Trabzon’da oğlunu öldüren ve kızını ve eşini yaralayan emekli albay, ilk kez çıktığı mahkemede gözyaşı döküp af diledi. Pişman olduğu için cezaevine intihar girişiminde bulunduğu belirten emekli albay, duruşma salonundan çıkarken, “Eşime ve kızıma söyleyin beni affetsin diye Allah’a dua ediyorum” dedi. Emekli albayın silahını elinden alan halı temizleyicisi olduğu ortaya çıkan kişinin yanlış kata çıkması sonucunda anne ve kızını kurtardığı ortaya çıktı. 
“EŞİMİ VE KIZIMI ÖLDÜRMEK İSTEDİM”
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuz Selim Bulvarı’nda 25 Eylül 2018 tarihinde uykudaki oğlu Oğuz H.’yi tabancayla öldüren eşi Ayşe H. ve kızı Büşra H.’yi yaralayan emekli Albay Oktay H., ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşma salonunda gözyaşlarına boğulan Oktay H.,Allah’tan af diledi. Pişman olduğu için intiharı denediğini belirten Oktay H., “Eşimi ve kızımı öldürme kastı ile hareket ettim. Yaptıklarımdan pişmanım. Unutkanlıkla ilgili tedavi gördüm. Kendimi ve ailemi mahvettim. Müebbet hapis istiyorum. Benim şizofren gibi bir hastalığım yoktur. Eşim ve çocuklarımla ilgili bir tartışma yaşamadım” dedi. 
HALICI ÇOCUK İÇERİ GİRDİ SİLAHI ALDI
Cinayetin ardından duruşma salonunda eşiyle ilk kez karşı karşıya gelen Ayşe H. kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Ayşe H. duruşmada eşinin avukatlığını yapan kayınçosuna ise "Bunu neden savunuyorsun" diye sorduktan sonra beddua etti. Ayşe H., eşinin olay günü yaramazlık yapan bir çocuk gibi olduğunu belirterek, “Silahı bana ateşledi. Bende yardım istedim. Silah tutukluluk yaptı. Yedek şarjörü almak istedi. Bende şarjörün olduğu poşeti alarak kapıdan dışarı attım. Bu sırada yanlışlıkla bizim kata çıkan halıcı çocuk içeri girdi ve silahı elinden aldı” dedi. Ayşe H., eşinin bir yıl öncesinde intihar mektubu yazdığını bunu okuduğunu belirterek, eşinin 3 gün önce silahını temizlediğin söyledi. Hakimin şikayetçimisin? sorusuna Ayşe H., “Çocuğumu geri getirince şikayetimden vazgeçeceğim” cevabını verdi. Büşra H. ise silah sesleri üzerine odasından çıktığını ve babasıyla boğuştuğun belirterek, eve giren kişinin babasını etkisiz hale getirdiğini söyledi. Kardeşinin yanına gittiğinde kendisiyle konuşamadığını belirten Büşra H., babasından şikayetçi oldu.
AVUKAT RAPORA İTİRAZDA BULUNDU 
Sanığın avukatı olan kardeşi ise müvekkilinin akli dengesinin yerinde olduğu yönünde hazırlanan rapora itiraz etti. Sanığın avukatı, müvekkilin kişilik bozukluluğu ile ilgili tanıkları olduğunu ve dinletmek istediğini belirterek, “KTÜ ve Adli Tıp Kurumu’nu raporları arasında çelişki mevcuttur. Müvekkilimin için daha önce doktorların hafif şizofren ve paranoya hastalığı olduğunu söylemişlerdir” dedi. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.