HASTA YATAĞINDA TRABZON’U ÇALIŞTI

 GAZETE61.NET  ÖZEL HABER 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın 1 hafta önce şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ankara’da özel bir hastanede tedavisi sonrası safra kesesi alınan Kaya’nın durumunun iyi olduğu ve görevine başladığı açıklandı. Kaya’nın hasta yatağında da Trabzon’un sorunlarına çözüm aradığı bildirildi.

İLK MÜDAHALE TBMM’DE YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM’de çalışmalarını yürütürken şiddetli karın ağrısı şikâyeti nedeniyle ilk olarak TBMM Meclis Hastanesine kaldırıldı. Burada müşahide altına alınan Milletvekili Kaya, yapılan ilk tetkiklerinin ardından Ankara Liv Hospital Hastanesine sevk edildi. Alanında uzman doktorların çalışmaları neticesinde yapılan incelemeler sonucu Milletvekili Ahmet Kaya’nın safra kesesinin alınmasına karar verildi. 1 hafta hastanede yatan ve hastane odasından Trabzon ve ülkenin sorunlarıyla ilgilenmeye aralıksız devam eden Milletvekili Ahmet Kaya’nın 4 gün dinlendikten sonra dün mesaiye başladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.