“HELİKOPTER PİSTİ PKK İÇİN YAPILIYOR”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman'ın Tonya Erikbeli yaylasındaki oteline devlet kasasından 4 milyon 98 bin lira harcanarak helikopter pisti yapılacağı iddia edilmişti.

AK PARTİLİ OLDUĞUNU ANLATTI

Ataman, devlet kasasından helikopter pisti yapılacağı iddialarının ortaya atılmasını ardından önceki gece bir televizyon kanalının canlı yayın programına katıldı. Ataman AK Partili olduğunun üstüne basa basa spikerin sorularına cevap verdi, yapılacak helikopter pistinin amaçlarını anlattı. Suçlamalarda bulanan Ataman 20 yıl sonra pisti ve tesisi devlete devredeceğini söyledi.

TESİSİN KDV’SİNİ HABER YAPTILAR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, bir cenahın ülkemizde yüreklerini ortaya koyan insanların yanında olmak yerine karşısında olmayı tercih ettiğini belirterek,  yap işlet devret statüsündeki tesise iftira atıldığını söyledi. Ataman, “25 Milyona mal edilmiş bir tesisin KDV si niteliğindeki bir helikopter pistini haberleştiren insanlara çok söyleyeceğim şey var. Yapılacak olan helikopter pisti çok almaçlı olarak pist orman yangını güvenlik sebebiyle bölgemize musallat olmaya çalışan terör örgütüne yönelik planlanan pisttir. 20 yılın sonunda pist ve tesis devlete iade edilecektir” dedi.

BEN AKP’Lİ DEĞİL, AK PARTİLİYİM

AKP’li olmadığını AK Partili olduğunu belirten Ataman,Türkiye’de muhacirler için cumhuriyet ne ise merkez sağ geleneği içinde AK Parti ve Tayyip Erdoğan o dur” dedi.  Ataman, Uzungöl ve Ayder rezaletinden sonra kar gütmeden eşiyle birlikte talimat verildiği için tesisi yaptığını belirterek, “Ben, Keban Barajına, Atatürk Barajına, 1.2.3. Boğaz köprülerine ve Kanal İstanbul projesine hayır diyen ziynetlere değil, iş aş diyen zihniyetinde olanlara sesleniyordum. Haberleri yapanların derdi,  bu ülkenin bu milletin kazanması olsaydı, kalınçam köyünde hayatında otel görmemiş, gencecik 22 insanın tesiste çalıştığını bilirdi. Emir gereği bu tesisi yaptım. Yap işlet devret modeliyle yapılmış tesis. 5 bin ilave ağaç diktik.  Yayla turizmini anlatmak için muhterim insan buraya geldi. Binlerce insanı cesaretlendirdi. Bu memleketin geleceği sanayi değildir, turizmdir” diye konuştu.

YATIRIMA KARŞI ÇIKAN ZİHNİYET VAR

3-5 milyona mal olacak işi 25 milyona mal ettiğini belirten Atilla Ataman, “Her türlü yatırama karşı çıkan zihniyet var. Bu milletin değerlerine geleceğine nahoş şekilde bakan ihaleci zihniyete karşı çıkmak lazım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105