HEM ALDATILDI  HEM DAYAK YEDİ

Trabzon’da kocasına kendisini neden aldattığını soran kadın, “Ben erkeğim yaparım” cevabı aldı.Kocasının gazabına uğrayan kadın polise sığındı.

EŞİNİN İŞYERİNE GİTTİ, ALDATILDIĞINI GÖRDÜ 
Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde eşinin işyerine giden M.Ç. adlı kadın,  eşi S.Ç.’yi bir kadınla sarmaş dolaş gördü. Bunu üzerine hiçbir şey söylemeyen genç kadın, sessiz sedasız evine döndü. M Ç., akşam eve dönen eşine işyerindeki kadınla neden sarmaş dolaş olduğunu sordu. Bunu üzerine çiftin arasında tartışma çıktı. Çiftin arasında çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. 
EŞİNE KENDİSİNE NEDEN ALDATTIĞINI SORDU
Kavganın ardından evden çıkan M.Ç., polise sığındı. Eşinden dayak yediğini belirten ve şikayetçi olan M.Ç., “Beni iterek evden atmak istedi. Kadınla neden sarmaş dolaş olduğunu sorunca, ‘Ben erkeğim yaparım’ dedi.  Beni, ‘Seni babanın evine terliksiz göndereceğim’ diye tehdit etti” şeklinde ifade verdi. Gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan S.Ç ise olay günü eşini kendisine aniden saldırdığını ileri sürerek, hakkındaki suçlamaları reddetti. 
DAYAKÇI KOCAYA, İKİ SUÇTAN DAVA AÇILDI
Soruşturmayı ardından dosya savcılığa gönderildi. Savcı, S.Ç. hakkında iki suçtan hapis istedi. Savcı, S.Ç.’ye basit yaralama ve tehdit suçlarından 6 aydan 3.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. S.Ç. asliye ceza mahkemesinde yargılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.