HEVALLER GELEMEDİ!

Ağrı’da etkisiz hale getirilen 15 kişiden oluşan iki ayrı terörist grubun hedefinde Karadeniz olduğu ortaya çıktı.

İKİ OPERASYONDA 15 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kasım ayında Ağrı kırsalında iki ayrı operasyonda PKK’lı terörist grubu etkisiz hale getirmişti. 7-8 Kasım tarihlerinde hava destekli operasyonlarda etkisiz hale getirilen 15 teröristin Tunceli üzerinden Kars’a geldiği ve buradan da Karadeniz Bölgesi’ne sızmaya çalıştığı iddia edildi. Etkisiz hale getirilen terörist için Tunceli kırsalından gerçekleşen bir telsiz görüşmesinde ‘Hevaller yola çıktı’ şeklinde konuşma yapıldığı ileri sürüldü.

JANDARMA TÜM YOLLARI TUTMUŞ DURUMDA

Kış üstlenmesinde olan hainlerin Mart ayı itibarıyla yeni yol güzergahı arayışında olacağı ihtimalini değerlendiren jandarma birlikleri, Karadeniz Bölgesi’ne çıkan tüm yoları tuttuğu öğrenildi. Bölgeye geçişe izin vermeyen güvenlik güçleri, iki grup halindeki 15 teröristi Artvin kırsalından Karadeniz Bölgesi’ne inmeye çalıştığı sırada etkisiz hale getirdiği ortaya çıktı.

KAR YAĞDI TERÖRİSTLERİN YOLLARI KAPANDI

Jandarma birlikleri yoğun kar ve -10 derecede PKK terör örgütü üyelerinin geçiş güzergahlarını kontrol altında tuttuğu öğrenildi. Örgüt üyelerinin Aralık ayındaki kar yağışının artmasının ardından hareket edemez duruma geldiğini tespit eden güvenlik kuvvetleri, teröristlerin uzun süredir telsiz görüşmesi yapmadığını belirledi. Hainleri etkisiz hale getiren askeri birlikler, teröristlerin bölgeye sızmasını önüne geçebilmek için büyük bir çaba gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
PkkAğrıTSKHeval
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.