Hırsız dediği kişi cezaevinde çıktı

Trabzon’da bir aracın ön koltuğunda gördüğü H.O adlı kişinin hırsızlık yaptığını ileri sürerek şikayetçi olan S.A. adlı şahıs, fena yanıldı. Şikayetçi olduğu kişinin o tarihte cezaevinde olduğu ortaya çıkınca kendisi davalık oldu.   10 Ocak 2020 Cuma 12:15 0 Hırsız dediği kişinin cezaevinde olduğu ortaya çıkınca, iftara suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

HIRSIZLIKLA SUÇLADITrabzon’da bir aracın ön koltuğunda gördüğünü iddia ettiği H.O. adlı kişinin hırsızlık yaptığını ileri süren S.A. şikayetçi oldu. Yapılan soruşturma üzerine H.O.’nun o tarihte bir başka suçtan Beşikdüzü T Tipi Kapalı Cezaevinde hükümlü olarak bulunduğu belirlendi. H.O., hakkında asılsız suçlamalarda bulunan S.A. adlı kişiden şikayetçi oldu.

 4 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

S.A.’nın iftiradan yargılanmasına karar verildi. Soruşturmacı savcı, şüpheli S.A.’nın gerçek dışı ithamlarda bulunarak iftara suçunu işlediği gerekçesiyle hazırladığı iddianameyi Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi. S.A. hakkında bir yıldan 4 yıla kadar hapis istendi.

 

Anahtar Kelimeler:
CezaeviSavcıHırsızAsliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105