İKİ FİRARİ ARANIYOR

Park yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Cinayetin ardından kavgaya karışan ve bazı görgü tanıklarının ifadesi alındı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde park yüzünden çıkan kavgada Kenan Aydemir hayatını kaybetmişti. Cinayetle sonuçlanan olayda saldırgan ve olaya adı karışan edilen V.T.  adlı iki kişinin arandığı öğrenildi. V.T.’nin 2006 yılında amcasını vurduğu ortaya çıktı. Üç silahın kullanıldığı ileri sürülen olayda, öldürülen Kenan Aydemir’in eşi, cinayet anı görüntüler için yayın yasağı istedi.

POLİS BÖLGEDE TEDBİR ALIYOR

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olası yeni bir olayın çıkmaması için ilçede geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi. Polis bir yandan firarda olan iki kişiyi ararken bir yanda da ilçede huzur sağlamak için çaba harcıyor.

Anahtar Kelimeler:
CinayetFirarGörgü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.