İMAM NİKAHLI KOCA EVİ BASTI HERKESE SIKTI

Trabzon'un Maçka İlçesi Çoşandere Nahellkesi'nde 3 Eylül 2018 tarihinde imam nikahlı eşinin annesi Bedriye Kargı’yı öldüren, dini nikahlı eşi Hediye Kargı ve iki üvey oğlunu yaralayan Turan Ç.’nin cinayeti nasıl işlediğinin ayrıntıları ortaya çıktı. 7 yıldır Hediye Kargı ile imam nikahlı yaşayan Turan Ç., kapı camını kırarak girdiği evde önce imam nikahlı eşi Hediye Kargı’ya ardından da Bedriye Kargı’ya ateş etti. Koridordan oturma odasına ateş ederek giden Turan Ç., iki üvey oğlunu yaraladıktan sonra evden kaçtı.

ÇOCUKLARI İSTEMİYORUM

Bayburt'ta arıcılık yaparak geçimini sağlayan ve üvey çocuklarını istemediği için sık sık imam nikahlı eşi Hediye Kargı ile kavga ettiği iddia edilen Turan Ç.’nin resmi nikahlı eşinin Ş.Ç. olduğu ortaya çıktı. Bayburt’tan gelerek Trabzon’da imam nikahlı eşinin annesinin evini basan Turan Ç. cinayetin ardındna teslim oldu.Eve girdikten sonra imam nikahlı eşi Hediye Kargı’nın kafasına sıkan fakat kurşunun yüzünü sıyırarak geçtiği ortaya çıktı. Kayınvalidesinin kendisine orakla saldırdığı ileri süren Turan Ç, "Eve nasıl girdim. nerden girdim, bilmiyorum. Suçumu kabul ediyorum" dediği öğrenbildi.

İKİ SUÇTAN CEZA İSTENDİ

Turan Ç.'nin Bedriye Kargı’yı öldürmek suçundan müebbet hapsini isteyen savcı, Hediye Kargı, B.B. ve B.A.B. adlı üvey çocuklarına yönelik  yönelik kasten öldürmeye teşebbüs suçundan ise her biri için 9 yıldan 15 yıla kadar hapsini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.