“İMAMIN ARKASINDA NAMAZIMI KILMAM”

İMAMIN ARKASINDA NAMAZIMI KILMAM”

Enis YILDIRIM

Trabzon’da polisin düzenlediği operasyonla yakalanan DEAŞ üyesi T.U., savcı sorgusunda itirafları sıraladı.Tutuklanan DEAŞ üyesi hakkındaki soruşturma sürüyor.

POLİS OPERASYONUYLA GÖZALTINA ALINDI

Trabzon’da yaşayan ve perdecilik yaparak geçimini sağlayan 4 çocuk babası T.U., DEAŞ üyesi olduğu gerekçesiyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve sorgulanan DEAŞ üyesinin evinde bulunan kitap ve materyalleri ise el konuldu. Yasak kitapların bulunduğu evde ele geçen materyallerin incelendiği öğrenildi.

MAÇKALI DEAŞ ÜYESİ ÜÇ İTİRAFTA BULUNDU

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.U. sevk edilği adliyede nöbetçi savcı tarafından da sorgulandı. T.U.’nun sorguda,  çocuklarını devlet okuluna göndermediğini, imamların kıraatlarının düzgün olmadığından arkasında namaz kılmadığını itiraf ederken, vebal olduğu gerekçesiyle oy kullanmadığını söylediği ortaya çıktı. Türkiye’de laik demokratik ve anayasal düzeni kabul etmediğin belirten T.U. sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
şubeDeaşNamazImamLaik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105