İMRALI CANİSİNİN AÇIKLAMASI VE OLUŞAN TEPKİLER

İmralı canisinin, terörist başının İstanbul seçimleriyle ilgili çağrısını Anadolu Ajansı yayınladı. Bu benim gibi vatanına kayıtsız şartsız sevdalı vatandaşları derinden yaraladı. Ancak birde farklı kaynaklardan tepkiler gelmeye başladı. 

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağarlıoğlu Twitterdan çok sert bir açıklama yaptı. Düşündüm taşındım açıklamanın satır aralarını okumaya çalıştım. Bana samimiyetten uzak, kurdukları ittifakın zarar görmesinden doğan bir feveran gibi geldi. Şöyle ki:
 Ülkücü camia, uluslararası oyuncuların müdahalesiyle, incir çekirdeğini doldurmayacak basit bir liderlik mücadelesi oyunu ile bölünürken nerede idiniz? Aynı şekilde Akparti’nin bölünmesine yönelik oyunda hala sahnede.
Kanımız aksada zafer İslam’ındır diyen Ülkücüleri, İslam’a ve İslami yaşantısı olan insanlara karşı duruşu net olan CHP’ye baston yapılırken nerede idiniz?
PKK sözcüsü Bese Hozat, Kandil borazanı Duran Kalkan ve siyasi uzantılarının temsilcisi Selahattin Demirtaş İmamoğlu’na destek açıklaması yaparken nerede idiniz?
HDP sözcüleri İstanbul seçimleri çözüm sürecinin anahtarı derken nerede idiniz?
Fetö’den, LGBT’den destek mesajları yapılırken neden sustunuz?
Adana Ve Mersin’de Ülkücü adaylara kaybettirip CHP’li adaya kazandırırken sesiniz çıktı mı?
İttifak dolayısıyla bir belediye dahi alamamışken belediye sayısın ittifakla arttıran MHP seçimin kazananı olmamış mıdır?
Milliyetçilik güzellemeleri oynamamalı insan sayın Ağarlıoğlu. PKK’lılar proje adaya açık destek verirken genel başkanınızla birlikte hep sustunuz.  Sizin korkunuz HDP ile olan ittifakınızın çatırdamasından başka bir şey değil. Kandil ile aynı yönde sizde İmamoğlu’na destek olmuyor musunuz?
Terörist başının tarafsız kalın " çağrısı acziyet/vakarsızlığa giriyorsa, dagdaki PKK’lıların dogrudan bir adaya destek çağrısı ve buna sessiz kalınması ne anlama geliyor?
Cumhur ittifakı lehine olduğunu düşündüğünüz açıklamaya köpüren sizler kandil’in, HDP’nin açık destek çağrılarına neden cevap vermediniz? Çıkıp biz ne Kandil’in nede terör yandaşlarının oyunu istemiyoruz diyebildiniz mi?
Beka unutuldu deniyor. Uluslararası güçlerden, oyun kuruculardan, Kandil’den ve siyasi uzantısından gelen açıklamalar beka meselesi değilde nedir?
İkircikli , çıkarcı sözde demokrasi havariliği bu yorumunuz!
Daha dün Meral Akşener Demirtaş'ın eşit yarışması için "cezaevinden" çıkmasını savunduğunu unutmadık. Mevcut siyasi pozisyonunuz, içiçe çıkar birlikteliğindesiniz. Önce kendi kapının önünü süpürecek sonrada başkasının kapısının önüne laf edeceksiniz. Aklınız başınıza terörist başı açıklama yaparken mi geldi? Bu hezeyanı ittifakınızın zarar görmesine bağlıyorum Ülkücü duruşa değil.
Ben hala aynı yerdeyim. Akparti’ye terörist başının öyle yada böyle desteğini kabul etmiyorum. Bunu acziyet olarak görüyorum. Bir itin desteği beni sadece inandığım davamdan soğutur. Allah’a yemin olsun ki; HDP, Kandil AK Parti adayına yönelik destek açıklaması yapsın ona oy vermem. En acımasız eleştiryi de yaparım. İlkeli durmak, ilkeli duruşu göstermek her insan için erdemdir. Sizler bunu gösterebilecek cesarete sahipseniz buyurun partinizden istifa edin. İstifa edin ki samimiyetinizi sorgulamayalım. İstifa edin ki Ülkücü bir dava adamının göstermesi gereken duruşla örnek olun.

Anahtar Kelimeler:
PkkHdpImralı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.