İNTİHAR MI ETTİ  ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Evinin odasının kapısına asılı olarak bulunan genç kızın ölümündeki sırrı ATK çözecek

Evinin odasının kapısına asılı olarak bulunan Tülin Demirci adlı genç kızın ölümündeki sırrı ATK raporu çözecek.

CİNAYET MASASI OLAYA EL KOYDU

Trabzon'un Ortahisar ilçesi 2 Nolu Erdoğdu Mahallesinde özürlü kardeşine bakan 17 yaşındaki Tülin Demirci’nin spor çantasını kemeriyle evin kapısına kendini asarak yaşamına son vermişti. Fındık gündelikçisi olarak çalışan aile üyeleri akşam eve döndüğün uzun süre kapının zilini çaldı. Kapı açılmayınca camdan eve giren aile üyeleri genç kızı, evin odasının kapısına asılı olarak buldu. Evde özürlü kardeşine bakan ve ailesinin ise gündelikçi olarak fındık topladığı öğrenilen Tülin Demirci’nin intihar edecek bir yapıda olmadığı ileri sürülürken, mahalle sakinlerinin ileri sürdüğü iddialar cinayet masası ekipleri tarafından araştırılıyor.

ATK ÖLÜM NEDENİNİ AÇIKLAYACAK

Genç kızın yaşadığı eve giren hırsız tarafından öldürüldüğü ve bir süre öncede aileden bir kişiyle kavga ettiği bu kişiyi bıçakla kovaladığı iddialarını araştıran polis ekiplerinin evde herhangi bir boğuşma izine rastlamadığı öğrenildi.  Boğazının iki tarafından asıdan dolayı morluk olduğu tespit edilen Tülin Demirci’nin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi. Bu arada genç kız dün gözyaşları arasında Gümüşhane’nin Torul ilçesi Budak Köyü’nde toprağa verildi.



 

Anahtar Kelimeler:
GümüşhaneIntiharATK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105