İş makinesinin devirdiği ağacın altında kaldı

İş makinesinin devirdiği ağacın altında kaldı

Trabzon’da bir arazide temizlik yapan iş makinesinin devirdiği ağaç bir kişini ölümüne neden oldu. Ölüme sebebiyet veren iş makinesi operatörü D. A., jandarma ekipler tarafından gözaltına alındı.

İŞ MAKİNESİ ÇARPTI AĞAÇ VERİLDİ

Trabzon’un Tonya ilçesi Sayraç mahallesinde meydana gelen olayda, tarım ve hayvancılıkla uğraşan üç çocuk babası Salih Karadeniz, kiraladığı iş makinesiyle arazisinde temizlik yaptırmak istedi. D.A. adlı kişinin kullandığı iş makinesinin arazide çalıştığı sırada bir ağaca çarptı. Devrilen ağaç Salih Karadeniz’in üzerine düştü. İş makinesi operatörü durumu fark etti ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbarın ardından Sayraç köyüne ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, devrilen ağacın altında kalan Salih Karadeniz’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

OPERATÖR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Salih Karadeniz’in cesedi otopsisi için Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na gönderildi. İş makinesi operatörü D.A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.