İŞTE BÖYLE YAKALANDI

İstanbul’da yaşayan A.G., iki kez müebbet hapis cezası yiyen ve 12 yıldır Giresun E Tipi Cezaevi’nde hükümlü olarak yatmakta olan kardeşi Cüneyt G.’yi  kaçırmak için plan yaptı. İki arkadaşı O.B. ve R.Ö.Ö. ile birlikte İstanbul’dan Giresun’a gelen üç kişi, cezaevinde açık görüşe girdi. Görüş sırasında R.Ö.Ö. cezaevinde kalırken, Cüneyt G. iki kişi ile birlikte dışarı çıktı. Durumu fark eden infaz koruma memurları polise ihbarda bulundu.

BU BİR TRABZON ÖZEL HAREKET OPERASYONUDUR

Yaşanan firarın ardından tüm iller uyardı. Firarilerin 61 plakalı bir araçta Trabzon istikametine kaçtığı belirlendi. Araç üzerinde çalışma yapan Trabzon Polisi, firarilerin araç değiştirdiğini tespit etti. Kiralanan araçla firarilerin Of’a gittiğini belirleyen polis, uçak bileti alan A.G.’yi havalimanında, O,B.’yi ise pelitli mahallesinde gözaltına alındı. O.B.'nin cep telefonundan çıkan mesaj cezavi firarisinin nerede olduğunu ortaya çıkardı. Firari Cüneyt G. ise Of'un bölümlü mahallesinde saklandığı belirlendi. Özell hareket polisi, cezaevi firarisinin saklandığı eve gece yarısı saat 02.00’da baskın düzenlendi. Cüneyt G. düzenlenen baskında gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

-

Anahtar Kelimeler:
TrabzonGiresunFirarCezaevi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.