KAHRAMAN BABA


Trabzon’da sabah namazına kalkan kahraman baba, alev aleve yanan evdeki eşini ve iki çocuğu yeniden hayata döndürdü. 
KIZLARININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesi’nde kızları Elif Naz’ın doğum günün kutlayan Albayrak ailesi, bir mucize yaşadı. Uzun yıllardır mutlu bir birlikteliği olan Serdar ve Senem Albayrak çifti, çocukları Sefa Turgut ve Elif Naz ile birlikte günü evde geçirdi. Çift,  çocuklarıyla birlikte evde akşam yemeği yedi. Elif Naz’ın doğum günün kutlayan aile, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Elif Naz’ın doğum günün kutlayan aile, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra yattı. 
BABA SABAH NAMAZI KILMAK İÇİN KALKTI
Baba Serdar Albayrak, sabah ezanının sesini uyandı ve namazını kılmak için yataktan çıktı. Evin yoğun duman altında olduğu fark eden Serkan Albayrak, mutfağın alev alev yandığını gördü. Hemen doğalgaz vanasını kapatan baba,  eşini ve çocuklarını uyandırdı. Aile üyelerini evden çıkaran baba, komşularını arayarak evlerini boşaltmasını istedi.
 İTFAİYE KISA SÜREDE YANGINI SÖNDÜRDÜ 
Apartman sakinleri sabaha karşı evlerini terk ederken, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangının mutfaktaki buzdolabından çıktığı belirlenirken, evde doğalgazdan kaynaklı bir patlamanın olmaması mucize olarak nitelendirildi. Baba Serkan Albayrak, “Allaha şükürler olsun” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105