Kan verdi kurtuldu

Trabzon’da İlhan G. ile Selim G.. arasını bulmak isteyen Kemal Karek, Selim G.’den davasını geri almasını istedi. Kemal Karek, şüphelinin Kızılay’a kan bağışlaması durumunda davadan vazgeçeceğini söyledi. Kan bağışında bulunan Selim G., yargılanmaktan kurtuldu.

Trabzon’da Kemal Karek’e tokat attığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Selim G., kan bağışında bulununca yargılanmaktan kurtuldu. Trabzon’da İlhan G. ile Selim G.. arasında görülen davaya katılan Kemal Karek, Selim G.’den davasını geri almasını istedi. Bu sırada Kemal Karek ile Selim G. arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine Selim G., Kemal Karek’i tokatladı. Kemal Karek, Selim G.’den şikayetçi oldu. Dosya şikayete bağlı bir suç olduğu için savcılık uzlaştırma bürosuna gönderildi. Uzlaştırmacı memur taraftarlar görüştü. Kamel Karek şüphelinin Kızılay’a kan bağışlaması halinde davadan vazgeçeceğini söyledi. Selim G.’de kan bağışında bulununca, yargılanmaktan kurtuldu.

Anahtar Kelimeler:
KanKızılaySelim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.