KAPIYI KİLİTLEYİP İŞKENCE YAPTILAR

Trabzon’da bir süre önce sevgilisinden ayrılan üniversiteli genç kızı, kandırarak evlerine gördüğü iddia edilen iki kişi, eve kapadıkalrı kızı yumruklayarak dövdü. Üniversiteli R.Y. kendisini eve kilitleyerek döven, tehdit eden biri kız iki kişiden şikayetçi oldu.

TERK EDİLEN SEVGİLİ BUNALIMA GİRDİ

Trabzon Üniversitesi’nde eğitim gören R.Y. bir süre önce üniversiteli sevgilisi A.E.K.’dan ayrıldı. Yaşanan bu ayrılığın ardından psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan ve bunalıma girdiği iddia edilen A.E.K.’nın yakın arkadaşı olan E.C. adlı kız, R.Y.’yi arayarak buluşmak istedi. Şehir meydanında buluşan ikili bir süre sohbet etti. E.C., A.E.K.’nın kötü olduğunu belirterek, R.Y.'den teselli etmesini istedi. E.C., R.Y.’ye A.E.K.’nın Kalkınma mahallesindeki evine gitme teklifinde bulundu. Israrların ardından bunu kabul eden R.Y. ve E.C. dolmuşa binerek A.E.K.’nın evine gitti.

KAPIYI KİLİTLEYİP, TELEFONU ALDILAR

R.Y.’nin kapıdan içeri girmesinin ardından A.E.K. kapıyı kilitledi E.C. ise, ‘Seni eve getirmek için kandırdım. Hesap vereceksin’ dedi. E.C. ve E.A.K. genç kızın cep telefonuna el koydu. Evde bulunan üç kişi arasında tartışma çıktı. Bunu üzerine E.A.K. genç kıza tokat attı. E.C. ise o.. diye hakaret ettiği R.Y.’ye, ‘Elimizde çıplak görüntülerin var. Bunları babana göndereceğiz’ diyerek tehdit etti. İkili genç kızın el koydukları cep telefonundan E.C.’nin babasını telefon numarasını aldı. E.C. ise ‘Neden arkadaşımı terk ettin’ dediği R.Y.’nin kafasını bir çok kez yumrukladı.

TUTULDUĞU EVDEN GECE YARISI ÇIKTI

Gece yarısı evden çıkan ve dolmuşa binerek şehir merkezine dönen R.Y. hastaneye gitti. R.Y., üniversiteli kız arkadaşı G.Y.’ye başından geçenleri anlattı. Bunu üzerine arayı bulmak adına G.Y. adlı kız, A.E.K ve E.C.’yi aradı. Ganita sahilinde gerçekleşen bulaşmada tartışma çıktı. E.C., R.Y.’nin boğazına sarıldı. Çıkan tartışma üzerine polis merkezine giden R.Y. iki kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

YAŞADIKLARINI ANLATTI, ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisini eski erkek arkadaşının kız arkadaşı olan E.C.’nin telefonla aradığını ve buluştuklarını belirten R.Y., “E.C., A.'dan ayrıldıktan sonra moralinin bozuk olduğunu söyledi. Eve gitme teklifinde bulundu. Gece yarası saat 12.30 sıralarında eve gittik. İçeri girince beni odaya kapadılar. A. bir tokat attı C. kafa bölgeme gelecek şekilde defalarca yumruk attı. B. adlı arkadaşımla görüşmememi istediler. Bu isteklerini kabul edip, beni bırakmalarını istedim. Sonra beni bırakmayacaklarını gecenin ilerleyen saatlerinde otobüs ve minibüsün çalışmadığı saatte sokağa atacaklarını söylediler. Ellerinde benim çıplak görüntülerimin olduğunu ve babama göndermekle tehdit ettiler. 40 dakika sonra da beni bıraktılar” dedi.

POLİS, İKİ ÜNİVERSİTELİNİN İFADESİNİ ALDI

Avrasya Üniversitesi öğrencisi olan E.C. hakkındaki iddiaları reddederek, “Dışarıda görüşmenin daha uygun olacağını belirtmeme rağmen eve gitmek istedi. Eve girince A.’ya sarıldı. Barışmak istediğin söyledi. O da istemediğini belirtti. B. adlı kişiyle ilişkisini soran A. elinde video varmış gibi yaptı. Sonra G.Y. evden ayrıldı. Bir süre sonra A.’nın arkadaşları aradı, sahilde buluştuk. R. üzerime saldırdı, boğazını sıktım. R.’den şikayetçiyim” dedi. Üniversiteli A.E.K. ise sadece bir tokat attığını ve B. ile ilişkisinin olup olmadığını öğrenmek için elinde video olduğunu söylediğini kabul etti. Tutuksuz yargılanmasına karar verilen iki kişi hakkındaki soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.