KARDEŞ KARDEŞİ TESTEREYLE KESTİ

Trabzon’da kız kardeşinin motorlu testeresiyle saldırısına uğrayan ağabey ölümden döndü. Ağabey kaldırıldığı hastanede tedavi edilirken,  saldırıyı gerçekleştiren kız kardeş için hapis istemiyle dava açıldı. 

YARDIM EDENE ‘BIRAKIN ÖLSÜN’ DİYE BAĞIRDI

Trabzon’un Köprübaşı İlçesi Beşköy Mahallesinde iki kardeş arasında odun yüzünden kavga çıkan kavgada kan aktı. Ağabeyi Süleyman A.’nın taşıdığı odunları evinin önüne bırakmasına sinirlenen kız kardeş Emine A., “Odunları oraya bırakma burada seni yerin yok” diye sert çıktı. İki kardeş arasında tartışma çıktı. Bu sırada Emine A., eline geçirdiği motorlu testereyle ağabeyine saldırdı. Ağabeyini karnından kesen Emine A., yardım edenlere ise “Bırakın ölsün” diye bağırdığı iddia edildi.

SORUŞTURMA TAMALANDI SAVCI HAPİS İSTEDİ

Ağabey hastaneye kaldırılırken,  gözaltına alınan Emine A. hakkındaki suçlamaları reddetti. Emine A., üzerine gelen ağabeyinden kendini korumak için testereyi çalıştırdığını ve kimseyi yaralama niyetinin olmadığını söyledi. Süleyman A. ise kardeşinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Kardeşe karşı kesten öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanacak olan Emine A.’nın 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istenildi. Emine A. ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.