KARI KOCA KAÇAMADI

Trabzon’da evlerinin eşyalarını 10 gün önce satan karı koca, Edirne üzerinden Yunanistan’a kaçarken yakalandı. 

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANMAK İSTEDİ

Trabzon Adliyesi’nde zabıt katibi olarak çalışırken FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla meslekten ihraç edilen Tuğba N. (29) ve Abdülhamid N. (35) adlı karı koca hakkında soruşturma başlatıldı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuğba N. hakkında yeterli delil olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verirken, Abdülhamid N. hakkında ise terör örgütüne üye olmaktan dava açtı.  Trabzon 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan yargılanan Abdülhamid N., etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi. Mahkeme sanığın cezasında indirimi yaparak 3 yıl 1 ay hapse ve yurt dışına çıkışına yasak koydu. 

YUNANİSTAN’A KAÇAMADAN YAKALANDILAR

Edirne'nin Yenikadın Köyü'ndeki 1'inci Derece Askeri Yasak Bölge içerisinde devriye görevi yapan Yenikadın Piyade Hudut Birliği’ne bağlı askerler tarafından Yunanistan'a çıkış hazırlığında olduğunu belirlediği karı kocayı gözaltına alındı. Firari şüphelilerden Abdülhamid N.’nin yurt dışına çıkış yasağı olduğu, eşi Tuğba N.’nin ise yurt dışına çıkış yasağının bulunmadığı ortaya çıktı.  Yasak bölgede karı koca ile birlikte R.N. adlı eski bir öğretmenin yakalandığı öğrenildi. Bu arada Trabzon’da evlerinin eşyalarını 10 gün önce satan karı kocanın yakın arkadaşlarına Erzincan’da yakın akrabalarının yanına yerleşeceğini söylediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105