Trabzon'da korkunç bir cinayet işlendi. Azerbaycan uyruklu Turana Umayena (38), parkta çay bahçesinde tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Elvin Umayev (34) tarafından tabancayla başından vurularak katledildi. Cinayet anı böyle görüntülendi. Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran vahşet dün akşam Trabzon'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Meydan Parkı içerisinde Azerbaycan uyruklu Elvin Umayev (34), boşanmak üzere olduğu eşi Turana Umayewa (38) ile çay bahçesinde uluştu.Çift bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı.

KATİL TESLİM OLDU
Tartışmanın büyümesiyle Elvin Umayev, barışmaya geldiğini ve çocuklarını kendisine göstermediğini iddia ettiği eşi Turana Umayewa'yı belinden çıkardığı tabancası ile kafasına tek el ateş ederek öldürdü.

TURANA UMAYEV 1 ÇOCUK ANNESİYDİ
Elvin Umayev, olay yerinde gelen polis ekiplerine teslim oldu. Elvin Umayev'in 10 yıl önce cezaevine girdiği ve 4 ay önce de tahliye olduğu öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden Turana Umayena'nın cansız bedeni incelenmek üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Son dakika: Kafede tartıştığı karısının kafasına sıktı: Trabzon’da korkunç cinayet!

TRABZON'DAKİ CİNAYET ANI KAMERADA
Öte yandan park içerisinde olayı gören kişilerin polise verdiği ifade de ise 2 kişinin masada oturup bir süre konuştuklarını sonra ise tartışmaya başladıktan sonra erkeğin masadan kalkıp kadının başından silahla vurarak öldürdüğünü söylediği belirtildi.

CİNAYET ANI KAN DONDURDU

Görüntüde, bir süre masada oturan Elvin Umayev'in ayağa kalkarak, belinden çıkardığı tabancayla eşi Elvin Umayev'in başına ateş ettiği görüldü.

Cinayetten sonra bir süre parkta yürüyen cinayet zanlısı, polisler olay yerine geldiğinde ellerini kaldırılarak teslim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.