Kasiyeri işten kim attırdı?

Markette kasiyer olarak çalışan genç kız belediye başkanını suçladı

Trabzon’un Kaşüstü Mahallesi’nde bir markette kasiyer olarak çalışan Sema Haldızoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun kendisini işten attırdığını iddia etti. 

KASİYER BAŞKANI SUÇLADI

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun seçim ziyaretleri sırasında girdiği bir markette kasiyer olarak çalışan Sema Haldızoğlu ile karşılaştı. Genç kasiyer Başkan Sağıroğlu’ndan hizmet yapmasını istedi. Bu duruma sinirlenen Başkan Sağıroğlu marketten çıktı. Bir saat sonra genç kız Sema Haldızoğlu, market sahibi tarafından işten çıkarıldığını öğrendi. Sema Haldızoğlu İbrahim Sağıroğlu’nun kendisini işten attırdığını iddia etti. 

“SİZİ DE İŞİNİZDEN ATTIRIR”

Kaşüstü’nde 6 aydır kasiyer olarak çalıştığı marketten atılan Sema Haldızoğlu’na ulaştık. Başkan Sağıroğlu’nun kendisini işten attırdığını iddia eden kasiyer Sema Haldızoğlu, “Haber yaparsanız sizi de işinizden attırır” diye konuştu. ‘Bir şey olmaz’ sözümüz üzerine, “Kendisini hizmetlerin eksik olduğu yönünde söylemlerde bulundum. Kötü bir şey söylemedim. Bir saat sonra marketin müdürü beni işten çıkarıldı. Ekmeğimle uğraştı” dedi.

SAĞIROĞLU YAZDIĞINI SİLDİ

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun kasiyer Sema Haldızoğlu’nu işten attırdığı yönündeki iddialar ilçede kulaktan kulağa yayıldı. Bunu duyan Başkan Sağıroğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hakkındaki iddiayı reddetti. İşte o açıklama: Saygıdeğer Vatandaşlarım; Bir kaç gündür özellikle Kaşüstü Mahallemizde ve Sosyal medyada aslı astarı olmayan bir dedikodu almış başını gidiyor. Yok efendim ‘.... isimli marketin Kaşüstü Şubesinde çalışan bir kızımızı bize tepki göstermiş diye işten çıkarttırmışız’. Bu nasıl bir çirkinliktir. Siyaset bu kadar ucuz mudur? Bu dedikodu şebekesinin başını çeken ahlak yoksullarında Allah korkusu yok mudur? Bu ne terbiyesizliktir. Böyle bir şeyi kim yapabilir. Kim birisinin ekmeği ile oynar. Birazcık Allah’tan korkun, insan olun. Bel altı siyasetinizle benim aziz milletimi kandırmayı başaramayacaksınız. 31 Mart akşamında hepiniz en güzel cevabı aziz milletimizden alacaksınız.  Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle Durmak Yok Yola Devam...

Anahtar Kelimeler:
YomraBelediyeSemaTevazu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.