KAYINPEDER MÜBAŞİR OLUNCA

Trabzon Adliyesi’nde 38 yılı aşkın süredir mübaşir olarak görev yapan Mustafa Taflan ile gelini Seda Taflan arasında diyalog herkesi şaşkına çeviriyor.  

MÜBAŞIR ÇAĞIRDI GELİN KOŞTU

Trabzon Adliyesi’nde ilginç bir diyalog yaşandı. 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde mübaşir olarak görev yapan Mustafa Taflan, dava öncesinde duruşmalara bağırarak avukat çağırır. Trabzon Adliyesi’nde dün görülen bir davada, mübaşir Taflan,  ‘Avukat Seda Taflan’ diye bağırınca, ‘Geliyorum baba’ cevabı üzerine, duruşma salonu önünde bekleyenler şaşkına döndü. Avukatın gelini olduğunu belirten Mustafa Taflan, zaman zaman yeğeni Avukat Oğuzhan Berkan Bayraktar’ı da davalara çağırdığı öğrenildi.

İKİSİ DE GENÇ VE BAŞARILI AVUKAT

Trabzon AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Seda Taflan, başarılı genç avukatlar arasında yer alıyor. Sık sık ceza ve hukuk mahkemelerinde boy gösteren genç avukat, hem mesleğini icra ediyor, hem de siyasi hayatını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Bu arada Mustafa Taflan’ın yeğeni Oğuzhan Berkan Bayraktar’da gelecek vaat eden avukatlar arasında gösteriliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105