KAZAYA NEDEN CEP TELEFONU

 GAZETE61.NET  ÖZEL HABER 

Trabzon’da ölümle sonuçlanan trafik kazasının nedeni ortaya çıktı. Şoför Iraklı K., kazanın ardından cep telefonuna bakarken kaza yaptığını itiraf etti.

KAZADA BİR KİŞİ ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

Trabzon’un Beşirli Mahallesi Akyazı Kavşağında meydana gelen trafik kazasının sebebinin cep telefonundan kaynaklandığı tespit edildi. Gürcü fındık işçilerini taşıyan XX K 464 plakalı minibüsün sürücüsü Iraklı K.kavşağa girdiği sırada çalan cep telefonuna baktığı için kaldırıma çıkarak takla attı.  Gogi Shaınadze adlı kişinin ölümü ve 20 işçinin yaralanmasıyla sonuçlana kazanın ardından gözaltına alınan Iraklı K., yaptığından pişman olduğunu söyledi. Soruşturmayı tamamlayan savcı hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderildi.

SANIK VE YARALILARIN İFADESİ BEKLENİYOR

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde taksirli ölüme ve yaralamaya neden olmak iddiasıyla tutuksuz yargılanan ve iki yıldan 6 yıla kadar hapsi istenilen Iraklı K. ve yaralıların ifadelerinin alınması için Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla Gürcistan adli makamlara yazı yazıldığı belirlendi. Sanık ve yaralıların ifadelerinin alınarak Türkiye’ye gönderilmesinin ardından minibüs sürücü Iraklı K. hakkında karar vereceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
BeşirliAkyazıTelefonCep
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.