KİME EV ARIYOR?

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kendine başkanlık konutu yaptıracakmış. Yanlış okumadınız. Belediye Başkanı konutu yaptıracakmış. Hani her ilde vali konutu vardır ya… Hani valiler geçici süre gittikleri ilerde o konutlarda kalırlar ya… Bizim başkanda valilikten kalma alışkanlık olsa gerek, kendine konut yeri arıyormuş.

Biz inanmıyoruz, iddialara göre Boztepe’de caminin hemen üzerinde bir yer bakmış ama beğenmemiş. Yalıncak’ta bir yeri beğenmiş. Biz bunlara da inanmıyoruz. Bir şehrin belediye başkanı o şehirde evi yeri olandır. O şehirde oturandır. Bir şehrin belediye başkanı kendine belediye parasıyla konut yaptırabilir mi? Önce belediye parasıyla konut yaptıracaksın, sonra belediye mülkü olunca, belediye üzerine istediğin personeli de çalıştıracaksın. Ey gibi AK Parti, kaldığın günlere bakı. AK Parti’yi iktidara taşıyan belediyeler şimdi iktidardan indirmenin icraatlarını yapıyor.

Her şeye rağmen biz inanmak istemiyoruz ve sayın başkandan bu iddiayı yalanlamasını bekliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBelediyeBoztepeVali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.