KIŞ KIŞLIĞINI PUŞT PUŞTLUĞUNU

Küreselcilerin kuklası ABD Başkanı Bıden 1915 olayları ile ilgili olarak ‘soykırım!’ açıklaması yaptı. Aslında kendisinden beklenen bir açıklama idi. Biden başkan olmadan önce Türkiye ile ilgili yapmış olduğu açıklamada;  "Türkiye’de muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştireceğiz. Darbe ile değil, seçimle" diyerek Türkiye düşmanlığını daha başkan olmadan ilan ediyordu. 

Bizi soykırım yapmakla suçlayanlar önce kendi kirli geçmişlerini sorgulamalı. 1800-1830 yılları arasında soykırıma tabi tuttukları yaklaşık 70 milyon Kızıldereli katliamı tazeliğini korumakta. Yine 1700’lü yıllarda Afrika'dan çalıştırılmak üzere getirilerek köleleştirilen ve milyonlarca zencinin ölümüne neden olan acıları tazeliğini korumakta. Irak’ta katlettikleri 1 milyon sivili ve Afganistan’ı da unutmamak gerek. Tarihin hiç bir döneminde soykırım yapmayan aziz milletimizi soykırım ile suçlamak kendi pis geçmişlerini örtmeden öteye gidemez. Ahlaki ve hukuki hiçbir temeli olmayan bu iddiaları millet olarak reddediyoruz. Bu aziz milleti kirli emellerinize alet edemeyeceksiniz. 
Burada Bıden’in ne dediği aslında beni fazla ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren bu memleketin ekmeğini yiyen, bu bayrak altında yaşayan, Müslüman Türk gibi görünen Ermeni, Rum, Sebatayistler'in deşifre edilebilmesi. Neden böyle diyorum? Buradaki amacım ırkçı bir yaklaşım kesinlikle değildir. Irkçılıktan Allah’a sığınırım. Buradaki isyanım sözde Ermeni soykırımı iddiaları ile ilgili olarak içimizdeki hizipçilerin yapmış olduğu açıklamalara. 

Devletin vergileri ile beslenen, devletten maaş alan, yüce meclisin çatısı altında görev yapma şerefine nail olamamış, yine devletten hazine yardımı alan bir siyasi partinin ‘Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin!’ diye açıklama yapma küstahlığını gösterebilmesi. 
Yine bir siyasi partinin İl Başkanının ’23 Nisan’dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915’ şeklinde attığı twit. 
Son olarak ise Boğaziçi Rektör atamasına karşı çıkan ve ne idüğü belirsiz Boğaziçi Dayanışması adlı gürühün atmış olduğu twitte kullandığı ifadeler. Ne diyor twitte; ‘Şunu unuttunuz ki Ermeniler'in imha edilmesi bütün Türkiye’nin yıkımı demektir. 1915 Ermeni soykırımının 106’ıncı yıl dönümünde Ermeni halkının acısını paylaşıyor, onurlu direnişlerini saygıyla selamlıyoruz.’ şeklindeki paylaşımları. 

Her üç paylaşımın ortak noktası aziz milletimizin soykırımla suçlanması.Özgürlüklerden, demokrasiden, insan haklarından, Atatürkçülük’ten dem vuran bu ikna edilmiş zavallılar, aslında kendi kirli emellerine bu güzellikleri maske olarak kullanıyorlar. Boğaziçi eylemlerindeki asıl amacın rektör ataması olmadığı yine ortaya çıkmış oldu. Oradaki eylemlerde bu twiti atan güruh vardı. 
Eğitim arttıkça milli şuur, vatan bilinci, inanç değerleri ve milli kültüre olan düşmanlıklar da artıyor. Dünyada tam tersi olurken bize civciv yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş misali, ülkesine yabancı bir nesil yetişiyor. Bunun temelinde hala ortadan kaldırılamayan Fulbright, batı hayranlığ var. 
Ülkemizin üzerine gelinmesinin temel sebebi; imparatorluk bakiyesi olduğunun bilincine varan, kendi kabuğuna sığmadan dünyaya bende varım diyen, Libya’da emperyal oyunları bozguna uğratan, Mavi Vatan’ı namus bilerek savunan, Maraş’ı açan, Karabağ’ı tekrar Türk yurdu yapan, Suriye ve Irak’ta küçük İsrail hayallerini bozan aziz milletimizi kendi sınırlarına hapsetmek. Biliyorlar ki kendi bilincine varan ve güçlenen Müslüman Türk Devleti bölgedeki emperyal hayalleri yok edecek tek devlettir. 
ABD’li diplomat Yahudi Henry Kiisinger çok güzel bir sözü var; ‘ABD iki sebeple güçlüdür. Ülkesinde ki vatan hainlerini bulur, ÖLDÜRÜR. Diğer ülkelerdeki vatan hainlerini bulur, KULLANIR.’

Biden’in açıklamalarına birde bu açıdan bakmakta fayda var. 
Yazımı Neyzan Tevfik’e ait şu cümlelerle bitirmek istiyorum; ‘Geldikleri gibi gitmediler. Kimi itini bıraktı, kimi bitini, kimide piçini. Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değildi’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayan Pipo 3 yıl önce

Muhalefetten tok ses duyamadık. Yüce Türk Milleti tarihin hiçbir döneminde soykırım yapmamıştır.
Yüreğinize sağlık Üstad.

Avatar
BOLAT hoca 3 yıl önce

“Eğitim arttıkça milli şuur, vatan bilinci, inanç değerleri ve milli kültüre olan düşmanlıklar da artıyor.“ ifadesi başka yönlere çekilebilir.
Emeğine sağlık.

Avatar
CELAL KARA 3 yıl önce

"Türkiyede muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştireceğiz. Darbe ile değil, seçimle" Sözü çok manidar. Türk Milleti iktidarın tüm hatalarına rağmen buna izin vermeyecektir.

Avatar
mehmet kölemen 3 yıl önce

Yazınızda güzel bir perspektif çizmişsiniz. Kaleminize ve yüreğinize sağlık. Zevkle ve bir solukta okudum.

Avatar
Recep ibişoğlu 3 yıl önce

Milli sorunlarda birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ama ne yazikki kendilerini milliyetçi gören bazı kesimler bile, siyaset uğruna çıkar peşinde, destekler gibi görünür.

banner63

banner105