KIYIM DEVAM EDİYOR, 7 YÖNETİCİYE CEZA...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde iki daire başkanı ve 4 şube müdürü görevden alındı. 7 yöneticiye ise oto kiralama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiasının üzerine kınama cezası verildi.

7 YÖNETİCİYE KINAMA CEZASI VERİLDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde kıyım devam ediyor. Spor Dairesi Başkanı Cemalettin Yazıcı,  Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Nevzat Kamiloğlu, Bilgi işlem Şube Müdürü Hasan Akçay, 1. Bölge Müdürü Abdurrahman Okumuş, 2. Şube Müdürü Yılmaz Aktaş ve Arıtma Tesisleri Şube Müdürü Uğur Kobya dün görevinden alındı. Görevden almaların devam edeceği öğrenilirken, ihalelerde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle il idare kurulu sevk edilen bazı daire başkan ve yöneticilere kınama cezası verildiği ortaya çıktı.

HEDEFE MUSTAFA AKKAYA KONULMUŞ

Araç kiralama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında dosyada adı bulunan 6 yönetici ve dönemin Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya’ya kınama cezası verildiği ortaya çıktı. Akkaya’nın ihaleden haberi olduğu gerekçesiyle disiplin cezası aldığı ileri sürülürken, il idare kuruluna sevk edilen ve soruşturma izni verilen 6 kişi için adli soruşturma sürecini başladığı belirtildi.

İKİ BAŞKANIN ARKASINDA DURUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görevli iki başkanı yapılan muameleye tüm kesimler tepki gösteriyor. İhale komisyonunda yer alan ve kınama cezası verilen iki daire başkanı Ahmet Yoloğlu ve Arslan Korkmaz’a tüm kesimler,  ‘Akçeli ve kanundışı işlere bulaşmazlar’ konusunda birleşerek sahip çıktı. Ceza alanların hukuki yollara başvurmak üzere harekete geçtiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.