KIYIMDA SON DURUM...

TRABZON Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey yönetici olarak görev yapan üçü de başörtülü kadın Daire Başkanlarının görevden alınması şaşkınlık yarattı. Bugüne kadar 10 Daire Başkanı, 2 Genel SekreterYardımcısı ve bir Genel Müdür Yardımcısı görevden alınırken TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kul’un da “Çalışma şartları ortadan kalktı” diyerek istifa ettiği öğrenildi.Daire Başkanlarından Berrin Soygenç, AK Parti’nin Kurucu Kadın Kolları Başkanlığını yaparken, diğer Daire Başkanı Saliha Aydın’ın ise 28 Şubat’ta başörtüsünden ötürü işten atılanlardan biri olduğu belirtildi. Görevden ilk alınanlardan biri olan Aydın’ın makamda azarlandığı için ağladığı ve yakın çevresine “Sanki 28 Şubat’ı yeniden yaşadım.”dediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Betül şahin 5 yıl önce

Zorluoğlu ak partinin temellerine dinamit koyuyor.

Avatar
Estt 5 yıl önce

Yazıklar olsun. 28 şubat mağduru kadını CHP görevden alsa hiç kızmam. Onların işi o. Ama AK Parti'li başkan bunu nasıl yapar? Anlam veremiyorum.