KIZINI OKUTMAK İSTEDİ EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜ

Trabzon’da çocuklarını okutmak isteyen eşiyle tartışan öfkeli kocaya, üç ayrı suçtan hapis istemiyle dava açıldı.

EVİ TERK ETTİĞİ YAPMADIĞINI BIRAKMADI

Trabzon’da yaşayan E.S. adlı kadın, üniversiteyi kazanan A.S. adlı kızını ve üniversiteye hazırlanan oğlunu okutmak istediğini eşi O.S.’ye söyledi.  ‘Okutacak param yok’ diyerek eşiyle tartışan O.S., evi terk etti. Evi terk eden eşinden ölüm ve şantaj mesajları alan genç kadın polise sığındı. Eşinden şikayetçi olan E.S., O.S.’nin kendisine 0536 7… nolu cep telefonu üzerinden şantaj ve ölüm tehdidi içeren mesajlar attığını ileri sürdü. E.S., “Kızımın mezuniyet fotoğrafları görünce bana tehdit içerikli mesajlar attı. Dava açarak kızımı elimden alacağını yazdı. Sonrasında ‘Trabzon’u terk et seni öldüreceğim’ şeklinde mesajlar gönderdi” diye ifade verdi.

SAVCI, ÜÇ AYRI SUÇTAN HAPİS TALEP ETTİ

Şikayet üzerine gözaltına alınan O.S. hakkındaki suçlamaları reddetti. Maddi durumun iyi  olmadığını belirten O.S., eşinden boyanmak istediğin ve kimseye ölüm mesajı atmadığını söyledi. Soruşturmacı savcı, O.S.’nin eşine yönelik tehdit, hakaret ve şantaj suçundan yargılanmasına karar vererek, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. O.S. hakkında şantaj, tehdit ve hakaret suçlarından bir yıl 9 aydan 7 yıla kadar yıla kadar hapis istendi. O.S. asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105