KOCAYA BİR AY  KORUMA ÇIKTI

Trabzon’da mahkeme kocasına şiddet uygulayan öfkeli kadını, bir ay boyunca eşine yaklaşamama cezası verdi.

BOŞANMA TALEBİNDE BULUNDU

Kadınların erkeklerden şiddet gördüğü toplumda, zaman zaman erkeklerinde şiddete maruz kaldığı ortaya çıktı. Trabzon’da eşinden psikolojik şiddet gördüğünü ileri süren M.Ö. adlı kişi koruma talebinde bulundu. Eşinin kendisini aldattığı ileri süren M.Ö., sözlü hakaret ve tacizlere maruz kaldığını belirterek, mahkemeye başvurdu. Eşinden boşanmak istediğini belirten M.Ö., psikolojisinin bozulduğu ve tedavi görmeye başladığını iddia ederek, 9 yıllık eşi K.Ö.’den şikayetçi oldu.

BİR AY SÜREYLE UZAKLAŞTIRILDI

Trabzon Aile Mahkemesi,  sık sık evi terk ederek Samsun’a gittiği ileri sürülen iki çocuk annesi K.Ö.’ye 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Yasası gereği bir ay süreyle eşinden uzaklaştırma cezası verdi. Bu arada eşinden psikolojik şiddet gördüğünü için karar aldıran M.Ö. adlı kocanın açtığı boşanma davasının ise önümüzdeki günlerde Aile Mahkemesi’nde görüleceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Korumaşiddet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105