KOD ADI GARGAT

Beyaz Saray 7 Ekim 2019 tarihinde yapmış olduğu açıklamada; “Türkiye Suriye’nin kuzeyine operasyon düzenleyecek. ABD düzenlenecek olan bu operasyonu desteklemiyor. Bölgeden askerimizi çekeceğiz.” diyor.
ABD binlerce TIR'lık silahı bölgede kendi adına vekalet savaşı yürüten terör örgütüne aktardı. Üstelik müttefiklik ruhuna uymayacak kalleşlikte. Suriye’de olabilmek adına önce paravan örgüt DEAŞ’ı kullandı. Bu şekilde dünya kamuoyunda kendini haklı bir gerekçe kazandı. Tabi ülkemizdeki işbirlikçilerini de unutmamak gerek. Bu paravan örgütü yok etmek için bölgede kendi adına vekalet savaşı yürütecek YPG’ye bağlı SGD’yi kurdu. Binlerce TIR silahı terör örgütüne aktararak İsrail’i güven altına alma ve vaad edilmiş toprakları İsrail sınırlarına katmaktı amaç. Yani anlayacağınız Arz-ı Mevud’u gerçekleştirmek, büyük İsrail’i kurmak, ancak hesap edemedikleri bir şey vardı. Artık bölgede emperyalist politikalara karşı her denilene evet diyen ve bir müsteşar aracılığıyla ayar verilen Türkiye yoktu ortalıkta. Bağımsızlığa inanmış bağımsız bir lider vardı. 
Seyit Ahmet Arvasi’nin dediği gibi; “Haçlı zihniyeti karşısında en büyük engel olarak daima Müslüman Türk’ü bulmuştur.” Evet; Afrin, Cerablus ve Elbab ile ilk aşaması gerçekleşti. Şimdi emperyalizmin böğrüne İkinci hançeri saplama operasyonu olan, gayrı resmi adıyla “ GARGAT AĞACI” başlıyor. Bu operasyonun içerisinde mabadına güvenen, kaderini Müslüman Türk ile gören herkes var. 
Neden operasyonu yapılmıyor diyerek, soğan, patates ve sarımsakdan başka derdi olmayan mabetsizler, bu operasyonun getireceği ekonomik zorluklarda da aynı çığırtkanlığı yapacaklar. Biz millet olarak bu saldırıları göğüsleyecek ferasete sahibiz.Bu operasyon şunu gösterecek; Recep Tayyip Erdoğan’ı BOP eşbaşkanı olarak eleştirenler, BOP’un kalbine hançeri saplayan adam olduğunu görecekler. Ancak bu matlabazlar, söylediklerinden utanmayacaklar ve aynı gereksiz söylemlerine devam edecekler.
Operasyon sonrasında gördüğüm bir tehlikeye dikkat çekmek istiyorum. ABD çizilen kariyerini tekrar kazanmak için DEAŞ’ı canlandıracaktır. Ülkemizdeki işbirlikçileri de harekete geçirerek dış basında kendine gerekli desteği sağlayacaktır. Bu operasyona karşı şimdiden hazırlıklı olup gerekli önlemleri devletimiz almalı. 
Bu operasyon emperyalizme karşı başkaldırıdır.
Bu operasyon siyonizme karşı başkaldırıdır.
Bu operasyon Müslüman Türk milletine karşı 250 yıldır devam eden kimliksizleştirme politikalarına başkaldırıdır.
Bu operasyon hedefe konan Erdoğan ve Bahçeli’nin Şah-ı çekip Mat etme hareketidir.
Günümüzde namertçe yürüyen, er meydanında erin kalmadığı bu dünyada Müslüman Türk Ordusunu Rabbim muhafaza eylesin.

Anahtar Kelimeler:
TırABDDeaşYpgBOP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir çolak 4 yıl önce

Ağzına sağlık herşeyi çok güzel ifade etmişsin. İnşAllah gereğini yapıp bu çukura düşmeyeceğiz.

banner63

banner105